Wij werken overal met WiFi. Ik ook. Ik werk op kantoor, thuis, onderweg, in een café en bij een klant. De wereld is eigenlijk veranderd in één groot kantoor. We werken wanneer we willen en waar we willen. Maar deze manier van leven valt of staat met goed internet. Gratis wel te verstaan.

Ik wil goed internet, geen koffie

Als ik bij een klant kom en even moet wachten, is er altijd wel iemand die vraagt: ’Wil je koffie?’ Fijn natuurlijk. Absoluut. Maar ik zou het echt veel fijner vinden wanneer iemand zou vragen: ‘WiFi?’. Dat ervaar ik als aandacht, dan heb ik het gevoel dat iemand me snapt. Ik ben ondernemer. Mijn dag begint wanneer ik verbonden ben met de wereld. En daar drink ik dan graag koffie bij.

Internet is waardevol

Een goede, gratis internetverbinding is belangrijk voor mensen.
Of je organisatie nou een hotel, horecagelegenheid, kantoor of school is, met een hotspot bied je klanten, gasten of leerlingen gratis en makkelijk toegang tot internet. En dat is extreem waardevol.

WiFi is veilig

De veiligheid van je internet bepaal je zelf. Jij bepaalt waar de grens ligt voor de gebruikers. Zo kun je instellen dat bepaalde sites niet bezocht kunnen worden of stel je een limiet aan het streamen van video’s, bijvoorbeeld via YouTube. Onze ervaring hierin bij onder andere scholengemeenschappen en hotels zetten we ook graag in voor jouw organisatie.

WiFi is marketing

Bovendien kun jij de start- en landingspagina via de hotspot voor jouw organisatie inzetten als marketinginstrument! Zo kun je bijvoorbeeld zorgen voor extra facebook-likes of attendeer je mensen op acties, deals of bijvoorbeeld het dagmenu.

Internet is heilig

Het is bijna kerst, daarom mag ik het nu zo zeggen: Het is heilig. Echt.
WiFi biedt mogelijkheden en kansen. Zowel voor de aanbieder als voor de ontvanger. Daar geloof ik in. Fijne dagen.

Interessante berichten

Goede WiFi op school! Hoe doe je dat?
Update je WiFi apparatuur! De WiFi crack maakt jouw netwerk onveilig!
Open WiFi, wie is er verantwoordelijk?