Kom werken bij hallo, zeewolde!

Home » werken bij hallo » zeewolde

Werken bij hallo, zeewolde

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

Customer Support Medewerker – parttime

Jij houdt van allerlei soorten telefoongesprekken. Maakt het jou niet uit of een klant blij, boos of kritisch is? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Netwerk Engineer

Jij maakt graag het verschil bij onze klanten. Dit doe je door jouw kennis van netwerkinfrastructuren. Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Manager Operations

Je bent proactief, motiverend en je communiceert makkelijk. Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Junior Wifi Engineer

Jij maakt graag het verschil bij onze klanten. Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Goed dat je dit leest! 

bekijk de vacature

Regiomanager Operations Noord

Wil jij de belangrijkste schakel worden voor onze groei en ontwikkeling in de regio Noord? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.

over ons

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Bianca van Esch
werkenbij@hallo.eu

stuur een open sollicitatie!