3cx

Kom jij werken bij hallo, Zeewolde, Gildenveld 6?

Home » Werken bij hallo, » Kom jij werken bij hallo, Zeewolde?

Werken bij hallo, Zeewolde

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we misschien een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

hallo, Field service engineer Zeewolde

Jij bezoekt onze klanten als aanspreekpunt voor onze eindgebruikers over de geleverde diensten. Met jouw kennis over de bedrijfsprocessen van de klant en de mogelijkheden in de IT breng jij advies uit over het zo efficiënt mogelijk omgaan met IT binnen de organisatie. Doormiddel van jouw advies creëer jij cross en upsell mogelijkheden.

Bekijk de vacature

hallo, Microsoft CRM Consultant

In een hecht team een belangrijke bijdrage leveren aan het eenvoudig maken van onze ICT oplossingen voor zowel nieuwe en bestaande klanten in heel Nederland. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio. Meer weten?

Bekijk de vacature

hallo, Cloud support engineer Zeewolde

Als IT supporter maak je onderdeel uit van één of meerdere producten- en diensten kennisteams zodat je meedenkt in het verbeteren en bewaken van onze dienstverlening. Je werkt samen met je collega’s, alles voor het beste eindresultaat. Als 1e aanspreekpunt ben jij het visitekaartje voor onze klanten.

Bekijk de vacature

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Daphne van Kraanen-Köhler
HR medewerker
werkenbij@hallo.eu

Mail ons