Zakelijk Internet

Vacature: Systeembeheerder online

Home » Werken bij hallo, » Kom jij werken bij hallo, Tilburg? » Vacature: Systeembeheerder Online

Vacature Systeembeheerder Online

Wij zijn op zoek op zoek naar een ambitieuze en leergierige Systeembeheerder Online! Heb jij net je IT-opleiding afgerond? Of heb je al ervaring opgedaan als support engineer/servicedesk medewerker en ben je op zoek naar een volgende stap? Zoek je een leuk en gezellig ICT-bedrijf in regio Tilburg waar je écht iets gaat leren en jezelf kunt ontwikkelen tot bijvoorbeeld systeembeheerder? Lees dan verder naar de mogelijkheden die hallo, Tilburg te bieden heeft!

Als Junior Systeembeheerder Online ben jij de stem van hallo, Tilburg. Je gaat aan de slag voor allerlei verschillende bedrijven; van 10 tot 150 werkplekken. Aan jou de taak om de volledige technische infrastructuur van klanten te beheren, monitoren, troubleshooten en up-to-date te houden. Dit doe je zowel voor cloud als on-premise oplossingen.

Als communicatief vaardige specialist help je klanten telefonisch met allerlei IT-vraagstukken. Je denkt mee, bedenkt zelfstandig oplossingen en zorgt ervoor dat de klanten niks te kort komen op het gebied van IT-ondersteuning.

Naast het uitvoeren van je taken, ga je er ook voor zorgen dat je niet stil staat in je ontwikkeling. Je krijgt alle ruimte om Microsoft-certificaten te halen en zult hier daarnaast ook goed voor beloond worden. Daarnaast ben je geheel vrij om deel te nemen aan andere opleidingen en trainingen die jouw IT-kennis naar een hoger niveau brengen. Als je dus op zoek naar een ICT-bedrijf waar je écht kunt ontwikkelen tot Systeembeheerder, ben je bij hallo, Tilburg aan het juiste adres!

Dit breng je mee

De ideale kandidaat voor hallo, Tilburg beschikt over het volgende:

  • Een afgeronde MBO-4-opleiding richting IT;
  • Goede inhoudelijke kennis van Office 365 en Windows 10;
  • Gemotiveerd om Microsoft-certificaten te behalen;
  • Kennis van MacOS is een pré;
  • Communicatief vaardig en vindt het leuk om klanten via de telefoon te helpen;
  • Flexibel en vindt het leuk om collega’s samen te werken.

Dit bieden wij jou

Een fulltime en afwisselende baan bij een ICT bedrijf waar je jezelf écht kunt ontwikkelen. Vanuit deze uitdagende functie kun je doorgroeien naar systeembeheerder. hallo, Tilburg vindt het belangrijk dat er een goede sfeer is binnen het team en organiseert daarom regelmatig leuke activiteiten en race-competities. Uiteraard ontvang je ook marktconforme arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen én een vergoeding per behaald Microsoft-certificaat.

Dit is hallo,
hallo, groeit hard en inmiddels tellen wij 300 ambitieuze professionals die over de verschillende vestigingen in Nederland klanten dagelijks bijstaan. Wij bouwen flink aan de professionalisering van onze  organisatie waarin veel ruimte is voor jouw ontwikkeling.

Wat bieden we jou?

Een leuke en interessante functie bij het leukste en gezelligste ICT-bedrijf in Tilburg, waar we regelmatig leuke uitjes en race-competities organiseren en je elke dag voorzien wordt van vers fruit. Naast onze marktconforme arbeidsvoorwaarden stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende opleidingen en trainingen.

hallo, nieuwe collega?  

Interesse? Solliciteer direct!

Solliciteer direct

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Raymond Bras, telefoonnummer 013 -5784300.