hallo, Rick Meijer

Kom jij werken bij hallo, Tilburg, Kamerikstraat 23?

Home » Werken bij hallo, » Kom jij werken bij hallo, Tilburg?

Werken bij hallo, Tilburg

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we misschien een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

hallo, Systeembeheerder Online, Tilburg

Als Junior Systeembeheerder Online ben jij de stem van hallo, Tilburg. Je gaat aan de slag voor allerlei verschillende bedrijven; van 10 tot 150 werkplekken. Aan jou de taak om de volledige technische infrastructuur van klanten te beheren, monitoren, troubleshooten en up-to-date te houden. Dit doe je zowel voor cloud als on-premise oplossingen.

Bekijk de vacature

hallo, Systeembeheerder, Tilburg

Als Systeembeheerder bezoek je klanten in de regio Midden-Brabant. IT Support Groep werkt voor uiteenlopende bedrijven in het MKB, van 10 tot 150 werkplekken. Samen met je collega’s werk je aan projecten bij onze klanten. Je werkt vaak op locatie bij de klant waar je ook eindgebruikers helpt met vragen en incidenten. Daarnaast ondersteun je ook klanten op afstand.

Bekijk de vacature

hallo, .NET developer, Tilburg

Ben jij een .NET developer die ons corporate team verder professionaliseert bij het ontwikkelen van maatwerk oplossingen? Ondersteun jij het DevOp’s team bij procesoptimalisatie bij onze klanten? Lees dan verder en solliciteer!

Bekijk de vacature

hallo, IT-adviseur, Tilburg

Omdat we groeien zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Als IT-adviseur ben jij eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Je breidt bestaande business uit door intensief relatiebeheer, spreekt op directieniveau en met jouw commerciële ervaring leg je ook gemakkelijk nieuwe contacten. Je kijkt bestaande en nieuwe klanten naar mogelijkheden om de dienstverlening uit te breiden.

Bekijk de vacature

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Bianca van Esch
werkenbij@hallo.eu

Mail ons

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.