Kom jij stage lopen bij hallo,?

Home » werken bij hallo » hallo, stage

Stage lopen bij hallo,

Wil jij stage lopen bij het leukste ICT bedrijf van Nederland? Samen met ons ga je ervoor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken. Maar daarnaast ga je ook een ontzettend toffe tijd tegemoet waar we ieder jaar een super tof festival organiseren voor onze hardwerkende collega’s. Benieuwd naar hoe dat eruit ziet? Check de video hiernaast.

Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

hallo, Alkmaar

Lijkt het je leuk stage te lopen op ons kantoor in Alkmaar? We hebben bijna altijd wel een stageplek vrij voor studenten in de ICT, techniek, administratie, sales of marketing. Stuur ons een berichtje!

Contactpersoon
Naomi Hewitt
Recruiter
werkenbij@hallo.eu

Mail ons

hallo, collega aan het woord: Thomas Gielen,

Remote systeembeheerder bij hallo, Barendrecht:

‘hallo, is een erg gezellig, leuk en leerzaam bedrijf om bij te werken en te leren met veel mogelijkheden om door te groeien en door te leren. Hier ga ik met plezier naar mijn werk en bedenk wat voor uitdagingen mij vandaag zullen staan te wachten.”

hallo, Amsterdam

Lijkt het je leuk stage te lopen op ons kantoor in Amsterdam? We hebben bijna altijd wel een stageplek vrij voor studenten in de ICT, techniek, sales of marketing. Stuur ons een berichtje!

Contactpersoon
Bianca van Esch
Recruiter
werkenbij@hallo.eu

Mail ons

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.

hallo, Barendrecht

Lijkt het je leuk stage te lopen op ons kantoor in Barendrecht? We hebben bijna altijd wel een stageplek vrij voor studenten in de ICT, techniek, administratie, sales of marketing. Stuur ons een berichtje!

Contactpersoon
Bianca van Esch
Recruiter
werkenbij@hallo.eu

Mail ons

hallo, collega aan het woord: Marianne Bax,

Teamleader Operations bij hallo, Alkmaar:

‘Wanneer je als stagiaire bij hallo, binnenkomt ben je de nieuwe generatie. Een frisse blik op zaken, je hebt de meest recente kennis al opgedaan en je hebt er zin in. We kijken ernaar uit je te ontvangen als nieuwe collega!”

hallo, Leeuwarden

Lijkt het je leuk stage te lopen op ons kantoor in Leeuwarden? We hebben bijna altijd wel een stageplek vrij voor studenten in of marketing of sales. Stuur ons een berichtje!

Contactpersoon
Bianca van Esch
Recruiter
werkenbij@hallo.eu

Mail ons

hallo, collega aan het woord: Mariusz Cieslak,

huidige stagiair en toekomstig medewerker bij hallo, Tilburg:

‘Ik kijk terug op een leerzame periode, waarin ik niet alleen technisch veel geleerd heb, maar ook hoe op een professionele manier te functioneren in een bedrijf”

hallo, Zeewolde

Lijkt het je leuk stage te lopen op ons kantoor in Zeewolde? We hebben bijna altijd wel een stageplek vrij voor studenten in de ICT, techniek, administratie of marketing. Stuur ons een berichtje!

Contactpersoon
Bianca van Esch
Recruiter
werkenbij@hallo.eu

Mail ons

hallo, collega aan het woord: Stefan van Breugel

systeembeheerder en oud stagiair, werkt bij hallo, Tilburg sinds 2012:

‘Wanneer je uiteindelijk aan de slag gaat- als medewerker – ken je de collega’s, ken je de klanten en ken je de werkwijze van het bedrijf. Hierdoor maak je een vliegende start!’

hallo, Tilburg

Lijkt het je leuk stage te lopen op ons kantoor in Tilburg? We hebben bijna altijd wel een stageplek vrij voor studenten in de ICT, techniek, administratie, sales of marketing. Stuur ons een berichtje!

Contactpersoon
Bianca van Esch
Recruiter
werkenbij@hallo.eu

Mail ons