Kom werken bij hallo, barendrecht!

Home » werken bij hallo » barendrecht

Werken bij hallo, barendrecht

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

Field Engineer

Jij zet je graag in om te zorgen dat het netwerk van de klant optimaal werkt. En vind je het een uitdaging om IT-storingen uit te diepen en op te lossen? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Projectmanager ICT & Cloud

Ga jij ervoor zorgen dat een klant sneller en efficiënter kan gaan werken? Ben jij de regisseur van onze projecten? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Monteur Buitendienst ICT

Denk jij in mogelijkheden om anderen te helpen? Vind jij het heerlijk om op pad te zijn en ben je graag flexibel in je werk? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! 

bekijk de vacature

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.

over ons

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Bianca van Esch
werkenbij@hallo.eu

stuur een open sollicitatie!