3cx

Kom jij werken bij hallo, Barendrecht, Ziedewij 3b?

Home » Werken bij hallo, » Werken bij hallo, Barendrecht

Werken bij hallo, Barendrecht

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we misschien een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

hallo, System engineer Barendrecht

Je gaat aan de slag met een ticket van één van onze top klanten. Ze hebben een uitdaging met één van hun applicaties. Je handelt hierin proactief. Je belt de klant om extra informatie uit te vragen over de foutmelding. Je geeft aan dat je er mee aan de slag gaat en terugbelt met een update. Ondertussen komt een collega naar jou toe met een vraag omtrent Office 365, hierin ben jij een expert.

Bekijk de vacature

hallo, VOIP Support Medewerker Barendrecht

Jij gaat de klant verrassen door samen te zoeken naar de beste oplossing en handelt hierin pro-actief. Technische vraagstukken van klanten aangaande VoIP los jij op terwijl je een luisterend oor biedt aan de klant. Je beheert, support en configureert de Broadsoft telefooncentrales en telefoontoestellen.

Bekijk de vacature

hallo, Microsoft CRM Consultant

In een hecht team een belangrijke bijdrage leveren aan het eenvoudig maken van onze ICT oplossingen voor zowel nieuwe en bestaande klanten in heel Nederland. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio. Meer weten?

Bekijk de vacature

hallo, Delivery Manager

Als Delivery Order Manager ben je verantwoordelijk voor nieuwe bestellingen op het gebied van mobiel, voip en netwerk. Je zorgt voor een juiste implementatie en houdt de klant proactief op de hoogte van de voortgang. Je ziet het als een uitdaging om beloofde levertijden te halen.

Bekijk de vacature

hallo, Delivery Engineer

Tijdens het opleveren van onze VoIP- en netwerkdiensten sta je klaar om de klant op technisch vlak optimaal te ondersteunen. Het met zorg uitrollen van de aangeboden ICT oplossing behoort dan ook tot jouw dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk de vacature

hallo, Project Engineer Barendrecht

Je gaat aan de slag met een ticket van één van onze top klanten. Ze hebben een uitdaging met één van hun applicaties. Je handelt hierin proactief. Je belt de klant om extra informatie uit te vragen over de foutmelding. Je geeft aan dat je er mee aan de slag gaat en terugbelt met een update.

Bekijk de vacature

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Daphne van Kraanen-Köhler
HR medewerker
werkenbij@hallo.eu

Mail ons

hallo, Accountmanager

In een hecht team een belangrijke bijdrage leveren aan het eenvoudig maken van onze ICT oplossingen voor zowel nieuwe en bestaande klanten in heel Nederland. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio.

Bekijk de vacature