Kom werken bij hallo, Barendrecht!

Home » Werken bij hallo, » Werken bij hallo, Barendrecht

Werken bij hallo, Barendrecht

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

hallo, Monteur Buitendienst

Jij zorgt voor de werkzaamheden bij onze klanten op locatie. Door jouw klantgerichte instelling en oog voor details draag jij bij aan een hoge klanttevredenheid. Neem jij graag een kijkje bij verschillende bedrijven en ben je graag onderweg? Lees dan snel verder!

Bekijk de vacature

hallo, Product Manager Internet en Telefonie

Houd jij van uitdagingen en zet je graag die extra stap om het iedere dag beter te maken voor de klant? Wil je meehelpen bouwen aan ons merk? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, VoIP Support Medewerker

Jij gaat de klant verrassen door samen te zoeken naar de beste oplossing en handelt hierin pro-actief. Technische vraagstukken van klanten aangaande VoIP los jij op terwijl je een luisterend oor biedt aan de klant. Je beheert, support en configureert de Broadsoft telefooncentrales en telefoontoestellen.

Bekijk de vacature

hallo, Project Engineer

Je gaat aan de slag met een ticket van één van onze top klanten. Ze hebben een uitdaging met één van hun applicaties. Je handelt hierin proactief. Je belt de klant om extra informatie uit te vragen over de foutmelding. Je geeft aan dat je er mee aan de slag gaat en terugbelt met een update.

Bekijk de vacature

hallo, Delivery Engineer

Jij maakt impact bij de klanten van hallo, door het inrichten en configureren van een VoIP centrale, zodat deze optimaal voor de klant werkt. Heb jij affiniteit met ICT? Leer jij graag en houd je van aanpakken? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Relatiebeheerder

Jij hebt een vriendelijke, overtuigende persoonlijkheid. En is netwerken en contacten onderhouden je tweede natuur? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, System Engineer

Je gaat aan de slag met een ticket van één van onze top klanten. Ze hebben een uitdaging met één van hun applicaties. Je handelt hierin proactief. Je belt de klant om extra informatie uit te vragen over de foutmelding. Je geeft aan dat je er mee aan de slag gaat en terugbelt met een update. Ondertussen komt een collega naar jou toe met een vraag omtrent Office 365, hierin ben jij een expert.

Bekijk de vacature

hallo, Accountmanager

In een hecht team een belangrijke bijdrage leveren aan het eenvoudig maken van onze ICT oplossingen voor zowel nieuwe en bestaande klanten in heel Nederland. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio.

Bekijk de vacature

hallo, Cloud Support Engineer

Met veel enthousiasme geef je antwoord op alle IT gerelateerde vragen die binnenkomen, zoek je naar een passende oplossing en indien mogelijk verhelp je direct het voorgelegde probleem. Als IT supporter maak je onderdeel uit van één of meerdere producten- en diensten kennisteams zodat je meedenkt in het verbeteren en bewaken van onze dienstverlening.

Bekijk de vacature

hallo, Microsoft CRM Consultant

Jij bent dé consultant in CRM softwareoplossingen? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Delivery Coördinator

Wekelijks worden er door de Accountmanagers diverse orders verkocht op het gebied van VoIP, mobiel, internet en clouddiensten. Met een team van 10 gedreven collega’s ben je verantwoordelijk voor het verwerken van deze orders.

Bekijk de vacature

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Bianca van Esch
werkenbij@hallo.eu

Stuur een open sollicitatie!

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.