Kom werken bij hallo, amsterdam!

Home » werken bij hallo » amsterdam

Werken bij hallo, amsterdam

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

Sales Medewerker

Jij bent een topper aan de telefoon en houdt ervan mensen te helpen. Heb je daarnaast ook interesse in de ICT? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Microsoft CRM-Consultant

Jij bent dé consultant in Microsoft CRM software oplossingen? Dan ben je bij hallo, aan het juiste adres! Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter ben je onmisbaar in het vervullen van onze vacatures. Je adviseert, coördineert en zorgt voor een perfecte uitvoering.

bekijk de vacature

Projectmanager

Bouw je makkelijk relaties op, haal je het beste uit ieder teamlid en weet je issues te voorkomen en op te lossen. Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

VoIP Delivery Engineer

Jij maakt impact bij klanten door het inrichten en configureren van VoIP-centrales, zodat deze optimaal werken. Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

VoIP Support Engineer

De beste oplossing bieden is voor jou vanzelfsprekend. Ben je daarnaast ook ondernemend en weet je van aanpakken? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Junior Support Engineer

Jij bent een vriendelijke, klantgerichte supportmedewerker. Dienstverlening is jouw tweede natuur en je zoekt altijd naar de beste oplossing. Goed dat je dit leest, wij hebben ruimte voor jou! 

bekijk de vacature

Development Product Owner

Wil jij bijdragen aan onze interne digitale ontwikkeling? Word jij als product owner een belangrijke schakel? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

1ste-lijns Support Engineer

Jij weet hoe je klanten een uitmuntende service geeft. Voel jij je thuis in de ICT? Goed dat je dit leest! 

bekijk de vacature

Regiomanager Operations Noord

Wil jij de belangrijkste schakel worden voor onze groei en ontwikkeling in de regio Noord? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Monteur Buitendienst ICT

Denk jij in mogelijkheden om anderen te helpen? Vind jij het heerlijk om op pad te zijn en ben je graag flexibel in je werk? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! 

bekijk de vacature

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.

over ons

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Bianca van Esch
werkenbij@hallo.eu

stuur een open sollicitatie!