3cx

Kom jij werken bij hallo, Amsterdam, Meeuwenlaan 98?

Home » Werken bij hallo, » Werken bij hallo, Amsterdam

Werken bij hallo, Amsterdam

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we misschien een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

hallo, Social Media Marketeer

Jij zet je online kennis en creativiteit in om onze doelgroepen te bereiken, boeien en binden met de juiste boodschappen en content via de diverse kanalen. Jij werkt aan onze social media strategie en zorgt voor een zorgvuldige uitvoering hiervan.

Bekijk de vacature

hallo, Content Marketeer

Jij zet je online kennis en creativiteit in om onze doelgroepen te bereiken, boeien en binden met de juiste boodschappen en content via de diverse kanalen. Jij hebt een proactieve en autonome rol in het volledige contentproces: van strategie en planning tot uitvoering en analyse

Bekijk de vacature

hallo, Senior Marketeer

Als rechterhand van de CMO sta jij haar bij in de coördinatie van de marketing en communicatie activiteiten en ondersteunt het team (momenteel bestaande uit 6 marketing toppers) op een hands-on manier in de dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk de vacature

hallo, Cloud Specialist Amsterdam

Ben jij een Specialist op Microsoft365 en heeft de Modern Workplace voor jou geen geheimen? Weet jij welke Azure componenten je kan gebruiken om de klant die Cloud only ervaring te geven? Ben jij in staat om continu de nieuwste Microsoft oplossingen te implementeren? Zorg jij ervoor dat dit op een veilige en beheerste manier gebeurt?

Bekijk de vacature

hallo, Support Engineer Amsterdam

Heb jij interesse in de moderne werkplek? Bezit je over technische kennis en wil jij klanten helpen met hun Microsoft 365 oplossing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om je kennis en kunde uit te breiden.

Bekijk de vacature

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Daphne van Kraanen-Köhler
HR medewerker
werkenbij@hallo.eu

Mail ons

hallo, Microsoft CRM Consultant

In een hecht team een belangrijke bijdrage leveren aan het eenvoudig maken van onze ICT oplossingen voor zowel nieuwe en bestaande klanten in heel Nederland. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio. Meer weten?

Bekijk de vacature

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.