Kom werken bij hallo, Amsterdam!

Home » Werken bij hallo, » Werken bij hallo, Amsterdam

Werken bij hallo, Amsterdam

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

hallo, Product Manager Internet en Telefonie

Houd jij van uitdagingen en zet je graag die extra stap om het iedere dag beter te maken voor de klant? Wil je meehelpen bouwen aan ons merk? Goed dat je dit leest

Bekijk de vacature

hallo, Monteur Buitendienst

Jij zorgt voor de werkzaamheden bij onze klanten op locatie. Door jouw klantgerichte instelling en oog voor details draag jij bij aan een hoge klanttevredenheid. Neem jij graag een kijkje bij verschillende bedrijven en ben je graag onderweg? Lees dan snel verder!

Bekijk de vacature

hallo, Delivery Coördinator

Jij hebt interesse in alles wat met ICT te maken heeft. Kunnen klanten op jou rekenen als het gaat om bestellingen en levertijden? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Backoffice Medewerker

Met jouw administratieve kwaliteiten draag jij bij aan de klantbeleving. Jou hoeven ze geen vraag te stellen, want je hebt het al geregeld!  Ben jij de verbindende factor in een team en hou je zelf ook van kwaliteit in je dienstverlening? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Delivery Engineer

Jij maakt impact bij de klanten van hallo, door het inrichten en configureren van een VoIP centrale, zodat deze optimaal voor de klant werkt. Heb jij affiniteit met ICT? Leer jij graag en houd je van aanpakken? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Microsoft CRM Consultant

Jij bent dé consultant in CRM softwareoplossingen? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Bianca van Esch
werkenbij@hallo.eu

Stuur een open sollicitatie!