Zakelijke telefonie

Vacature: VoIP Engineer

 

Home » Werken bij hallo, » Werken bij hallo, Alkmaar » Vacature: VoIP Engineer

Vacature: VoIP Engineer

Werken bij hallo, betekent werken in een snelgroeiende organisatie waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Met een ambitieus (en gezellig!) team maken wij ICT eenvoudig voor alle MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat ze altijd en overal kunnen samenwerken met onze oplossingen en staan altijd voor ze klaar met persoonlijk advies of gewoon een luisterend oor. Of een kop koffie, sympathiek ten top 😊 Neem jij gebak mee? Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland, Noord- en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in ALKMAAR zijn wij op zoek naar een nieuwe fulltime collega.

Wat ga je doen?

Als VoIP Engineer houd jij je bezig met het remote configureren en installeren van diverse VoIP systemen (3CX/Broadsoft/Voiceworks). Je verwerkt nieuwe orders of past huidige diensten aan en je zorgt ervoor dat de klant op de hoogte wordt gehouden. De dagelijkse werkzaamheden bestaan dan ook uit het optimaal ondersteunen bij de inrichting van een telefonie-omgeving. Daarnaast overzie je de processen en blijf je kalm als er druk op de ketel staat. Je schakelt niet alleen met collega’s intern (sales en projectleiders) maar ook met klanten en (toe)leveranciers. Je ziet het als een uitdaging om beloofde levertijden te halen, weet van aanpakken en kan makkelijk schakelen tussen de werkzaamheden. Hou jij je hoofd koel?

Herken jij jezelf hierin?

 • Je ben in het bezit van een MBO-4 ICT diploma
 • Je bent klantgericht
 • Je neemt initiatief
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in ICT of telecom
 • Kennis van VOIP en mobiele telefonie diensten

Misschien ook wel leuk om te weten?

 • Uitdagende en veelzijdige werkomgeving in een dynamisch opleidingsbedrijf
 • Allround functie als Voip Support Engineer
 • Bruto maandsalaris afhankelijk van achtergrond en ervaring
 • Prachtige en prettige werklocatie met enthousiaste collega’s
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract

hallo, nieuwe collega?   Enthousiast? Solliciteer dan direct door je brief met CV naar Daphne van Kraanen-Köhler te sturen naar: werkenbij@hallo.eu Wil je meer informatie dan kun je Daphne bereiken op telefoonnummer: 088 2550 100. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.hallo.eu Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Gedurende de selectie procedure kan er gebruik worden gemaakt van Google Search.

Tevens zullen we ingezonden CV’s tot maximaal één jaar in ons bezit houden.

Een online assessment en VOG verklaring zullen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.