Kom werken bij hallo, alkmaar!

Home » werken bij hallo » alkmaar

Werken bij hallo, alkmaar

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter ben je onmisbaar in het vervullen van onze vacatures. Je adviseert, coördineert en zorgt voor een perfecte uitvoering.

bekijk de vacature

Senior System Engineer

Jij weet alles van Microsoft 365. Ook een IT -infrastructuur heeft voor jou geen geheimen. Ben je daarnaast ook nog eens klantgericht en ondernemend? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

3de-lijns Cloud Support Engineer

Jij kunt goed verbanden leggen. Ben je daarnaast analytisch en technisch? Hou jij van het oplossen van technische vraagstukken? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

VoIP Delivery Engineer

Jij maakt impact bij klanten door het inrichten en configureren van VoIP-centrales, zodat deze optimaal werken. Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Projectmanager

Bouw je makkelijk relaties op, haal je het beste uit ieder teamlid en weet je issues te voorkomen en op te lossen. Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

VoIP Support Engineer

De beste oplossing bieden is voor jou vanzelfsprekend. Ben je daarnaast ook ondernemend en weet je van aanpakken? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Manager Operations

Je bent proactief, motiverend en je communiceert makkelijk. Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Projectmanager ICT & CLoud

Ga jij ervoor zorgen dat een klant sneller en efficiënter kan gaan werken? Ben jij de regisseur van onze projecten? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

Regiomanager Operations Noord

Wil jij de belangrijkste schakel worden voor onze groei en ontwikkeling in de regio Noord? Goed dat je dit leest!

bekijk de vacature

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.

over ons

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Bianca van Esch
werkenbij@hallo.eu

stuur een open sollicitatie!