3cx

Kom jij werken bij hallo, Alkmaar, Robijnstraat 76?

Home » Werken bij hallo, » Werken bij hallo, Alkmaar

Werken bij hallo, Alkmaar

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we misschien een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

hallo, Klantenservice Medewerker

Klantenservice Medewerker, Callcenter Medewerker, Customer Service Medewerker. Er zijn genoeg mooie namen voor. Maar het belangrijkste is natuurlijk wat je gaat doen. Als Klantenservice Medewerker bij hallo, zorg je voor een op-en-top service, verwonder jij onze klanten en laat je ze achter met een glimlach van oor tot oor.

Bekijk de vacature

hallo, Ordermanager

Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Bekijk de vacature

hallo, Microsoft CRM Consultant

In een hecht team een belangrijke bijdrage leveren aan het eenvoudig maken van onze ICT oplossingen voor zowel nieuwe en bestaande klanten in heel Nederland. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio. Meer weten?

Bekijk de vacature

hallo, Medior system engineer

Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Standplaats voor deze functies is Alkmaar en focus werkgebied is west/midden Nederland.

Bekijk de vacature

hallo, Accountmanager New Business

Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een nieuwe full-time collega

Vacature

hallo, VOIP Support Engineer

Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in ALKMAAR zijn wij op zoek naar een nieuwe fulltime collega.

Bekijk de vacature

hallo, Order Delivery Manager

Als Delivery Order Manager ben je verantwoordelijk voor nieuwe bestellingen op het gebied van mobiel, voip en netwerk. Je zorgt voor een juiste implementatie en houdt de klant proactief op de hoogte van de voortgang.

Bekijk de vacature

hallo, Projectmanager

Jij houdt je bezig met de realisatie en implementatie van uiteenlopende projecten voor onze klanten op het gebied van ICT en Telecom. Je stuurt inhoudelijk het projectteam en externe partijen aan. Je bewaakt de kwaliteit en de doorlooptijd van het project maar verliest het budget niet uit het oog.

Bekijk de vacature

hallo, Network Engineer

Als network engineer ben je verantwoordelijk voor de netwerken van de klant. Je bent onderdeel van een enthousiast team dat meer dan 7000 klantnetwerken online houdt en beveiligd tegen invallen vanaf buitenaf.  Je bent in contact met klanten voor het analyseren en oplossen van problemen.

Bekijk de vacature

hallo, Administratief Medewerker

Als administratief medewerker ben jij werkzaam bij de financiële afdeling binnen de hallo, groep; jij zorgt onder meer voor de volledige en tijdige verwerking van inkoopfacturen, voor het bijhouden van de bankmutaties, voor het klaarzetten van betaalopdrachten en lost met alle plezier vragen en/of verzoeken van klanten op.

Bekijk de vacature

hallo, Senior System Engingeer

Als Senior System Engineer beschik je over een brede kennis van IT infrastructuren. Je vindt het een uitdaging om IT storingen uit te diepen en op te lossen. Vanuit onze support afdeling ben je verantwoordelijk voor de 3e lijn tickets op het gebied van onder andere Windows Virtual Desktop, Azure Cloud en Office 365. Daarnaast ben je de vraagbaak voor onze 1e lijn collega’s.

Bekijk de vacature

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Daphne van Kraanen-Köhler
HR medewerker
werkenbij@hallo.eu

Mail ons

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.