Kom werken bij hallo, Alkmaar!

Home » Werken bij hallo, » Alkmaar

Werken bij hallo, Alkmaar

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

hallo, Projectmanager

Bouw je makkelijk relaties op, haal je het beste uit ieder teamlid en weet je issues te voorkomen en op te lossen. Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Senior System Engineer

Jij weet alles van Microsoft 365. Ook een IT -infrastructuur heeft voor jou geen geheimen. Ben je daarnaast ook nog eens klantgericht en ondernemend? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Salesforce Product Owner

Heb jij ervaring met het Salesforce platform en vind je het leuk om te helpen bouwen aan een state-of-the-art delivery platform gebaseerd hierop? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Delivery Engineer

Jij maakt impact bij de klanten van hallo, door het inrichten en configureren van een VoIP-centrale, zodat deze optimaal voor de klant werkt. Heb jij affiniteit met ICT? Leer jij graag en hou je van aanpakken? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Relatiebeheerder

Netwerken en contacten onderhouden is jouw tweede natuur. En heb jij ook een vriendelijke, overtuigende persoonlijkheid? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, VoIP Support Engineer

De beste oplossing bieden is voor jou vanzelfsprekend. Ben je daarnaast ook ondernemend en weet je van aanpakken? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Klantenservice Medewerker

Jij houdt van allerlei soorten telefoongesprekken. Maakt het jou niet uit of een klant blij, boos of kritisch is? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, 3de-lijns Cloud Support Engineer

Jij kunt goed verbanden leggen. Ben je daarnaast analytisch en technisch? Hou jij van het oplossen van technische vraagstukken? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Corporate Recruiter

Jij weet ze te vinden! Je bent een echte recruitment detective met affiniteit voor ICT die ook in een schaarse arbeidsmarkt talent kan opsporen en binden!

Bekijk de vacature

hallo, Manager Operations

Je bent proactief, motiverend en je communiceert makkelijk. Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Bianca van Esch
werkenbij@hallo.eu

Stuur een open sollicitatie!

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.