Kom werken bij hallo, Alkmaar!

Home » Werken bij hallo, » Werken bij hallo, Alkmaar

Werken bij hallo, Alkmaar

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

hallo, HR Adviseur

Denk je graag out-of-the box en weet je zowel intern als extern de juiste mensen te verbinden? En wil jij bijdragen om van ons de leukste werkgever in de ICT te maken? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Product Manager Internet en Telefonie

Houd jij van uitdagingen en zet je graag die extra stap om het iedere dag beter te maken voor de klant? Wil je meehelpen bouwen aan ons merk? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Salesforce Product Owner

Heb jij ervaring met het Salesforce platform en vind je het leuk om te helpen bouwen aan een state-of-the-art delivery platform gebaseerd hierop? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Monteur Buitendienst

Jij zorgt voor de werkzaamheden bij onze klanten op locatie. Door jouw klantgerichte instelling en oog voor details draag jij bij aan een hoge klanttevredenheid. Neem jij graag een kijkje bij verschillende bedrijven en ben je graag onderweg? Lees dan snel verder!

Bekijk de vacature

hallo, Backoffice Medewerker

Met jouw administratieve kwaliteiten draag jij bij aan de klantbeleving. Jou hoeven ze geen vraag te stellen, want je hebt het al geregeld!  Ben jij de verbindende factor in een team en hou je zelf ook van kwaliteit in je dienstverlening? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Relatiebeheerder

Jij hebt een vriendelijke, overtuigende persoonlijkheid. En is netwerken en contacten onderhouden je tweede natuur? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Delivery Engineer

Jij maakt impact bij de klanten van hallo, door het inrichten en configureren van een VoIP centrale, zodat deze optimaal voor de klant werkt. Heb jij affiniteit met ICT? Leer jij graag en houd je van aanpakken? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Commercieel Manager

Zie jij overal kansen? Ben jij een echte motivator? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Klantenservice Medewerker

Jij houdt van allerlei soorten telefoongesprekken. Maakt het jou niet uit of een klant blij, boos of kritisch is? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Controller

Jij bent dé Finance professional. En je snapt ook de IT-kant. Zet je ook graag je tanden in nieuwe processen en systemen? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Network Engineer

Jij bent dé ondernemende Network Engineer die ook nog eens klantvriendelijk en collegiaal is? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Delivery Coördinator

Jij hebt interesse in alles wat met ICT te maken heeft. Kunnen klanten op jou rekenen als het gaat om bestellingen en levertijden? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, VoIP Engineer

Tijdens het opleveren van onze VoIP- en netwerkdiensten sta je klaar om de klant op technisch vlak optimaal te ondersteunen. Het met zorg uitrollen van de aangeboden ICT oplossing behoort dan ook tot jouw dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk de vacature

hallo, Microsoft CRM Consultant

Jij bent dé consultant in CRM softwareoplossingen? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Junior Security Consultant

Heb jij een passie voor digitale veiligheid? En wil je jezelf ontwikkelen in IT security? Goed dat je dit leest!

Bekijk de vacature

hallo, Senior System Engineer

Als Senior System Engineer beschik je over een brede kennis van IT infrastructuren. Je vindt het een uitdaging om IT storingen uit te diepen en op te lossen. Vanuit onze support afdeling ben je verantwoordelijk voor de 3e lijn tickets op het gebied van onder andere Windows Virtual Desktop, Azure Cloud en Office 365. Daarnaast ben je de vraagbaak voor onze 1e lijn collega’s.

Bekijk de vacature

hallo, VoIP Support Engineer

Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in ALKMAAR zijn wij op zoek naar een nieuwe fulltime collega.

Bekijk de vacature

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Bianca van Esch
werkenbij@hallo.eu

Stuur een open sollicitatie!

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.