Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken?

Home » werken-bij-hallo

Werken bij hallo,

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we misschien een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

hallo, Microsoft CRM Consultant

In een hecht team een belangrijke bijdrage leveren aan het eenvoudig maken van onze ICT oplossingen voor zowel nieuwe en bestaande klanten in heel Nederland. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio. Meer weten?

Bekijk de vacature

hallo, wat zijn je behoeften?

Wij zijn er voor advies, oplossingen of een luisterend oor. Iedere vraag is voor ons even belangrijk en handelen we persoonlijk en zo goed mogelijk af. Zo zorgen we dat ICT een stuk prettiger werkt. Bovendien kennen we jou en je bedrijf en denken we altijd met je mee. Snel en oplossingsgericht. Zodat jij en je medewerkers direct weer verder kunnen. Je krijgt dus geen anoniem call center aan de lijn, maar bent verzekerd van persoonlijke service en support van ervaren, betrokken professionals.

Contact

hallo, hoe flexibel wil jij zijn?

Groeit je bedrijf? Of doe je juist liever even een stapje terug? Geen probleem. Onze oplossingen bewegen mee met de dynamiek van jouw bedrijf. We kunnen ze snel en eenvoudig voor je uitbreiden of aanpassen. Zo bieden we de vrijheid die jij als ondernemer wenst. En geven we je de flexibiliteit die nodig is om succesvol te zijn en te blijven.

‘We groeien snel en hallo, heeft continu bewezen dat ze deze groei kunnen bijbenen’

Jason Gregersen, Shell Recharge Solutions

Bekijk meer klanten

hallo, klanten