Zakelijk Internet

Wil je weten of hackers via jouw website binnen kunnen komen?
Doe de GRATIS hallo, website scan!

Home » website scan

hallo, website scan

Voor een organisatie is het van belang dat de ICT-omgeving goed beveiligd is. Je wilt natuurlijk niet dat je webshop niet meer bereikbaar is, dat er malafide code op je website staat waarmee jij je bezoekers en mogelijk klanten infecteert óf dat bedrijfsdata (of zelfs een hele database) wordt gehackt waarbij je ook nog eens een datalek moet melden.

Een makkelijke ingang voor hackers is je website. Ze kunnen vanaf afstand proberen binnen te komen.

Ben je benieuwd waar de kwetsbaarheden in jouw online omgeving zitten? Doe de website scan en je weet het direct. Na het invullen ontvang je direct een PDF in je mail met daarin de informatie.

hallo, security scan as a service

De website scan is een onderdeel van de dienst Security Scan as a Service waarbij we uitgebreid gaan kijken waar mogelijke ‘digitale voordeuren’ openstaan. Maar hoe weet je nu of je digitale voordeuren veilig zijn? Hier helpt onze dienst security scan as a service bij.

Via een geautomatiseerd proces wordt je omgeving periodiek gecontroleerd op kwetsbaarheden en zal je hier een melding van ontvangen. Met deze melding kan jij als organisatie weer stappen nemen met bijvoorbeeld de website beheerder of firewall beheerder om je digitale voordeuren goed op slot te houden.

Wil je hier meer over weten? Neem dan eens contact met ons op.

Ik wil meer informatie over de Security Scan as a Service