hallo, Webex Webinar

hallo, Webex Webinar

Op 30 juni  as. zal de applicatie IAM/InContact (softphone op de PC en mobiel) worden vervangen door Webex basis. Vanaf die dag zal IAM/InContact niet meer te gebruiken zijn.

Met Webex kunnen we een betere service aanbieden. Webex wordt ook al jaren wereldwijd ontwikkeld en ondersteunt door Cisco (Cisco heeft jaren geleden Broadsoft ‘overgenomen’). Webex heeft nagenoeg dezelfde functionaliteiten als IAM/InContact. Het is o.a. een softphone, heeft een chat functie en je kan online samenwerken. Iedereen die nu een IAM /InContact licentie heeft, krijgt automatisch een Webex basis licentie, maar deze moet nog wel even worden geactiveerd per gebruiker!

Wat betekent dit voor jou?
IAM/InContact wordt dus uitgefaseerd. Per 30 juni moeten alle licenties omgezet zijn naar Webex basis. Inloggen in IAM/InContact is na deze datum niet meer mogelijk. De Webex basis licentie heeft specificaties die gelijk zijn aan IAM/InContact. De overstap is eenvoudig, maar moet wel uitgevoerd worden via OneBase door jullie zelf!

Om ondersteuning te bieden bij deze overstap, organiseren we op 30 mei en 7 juni een webinar waarin we de theoretische kant van deze overstap zullen belichten. Maar laten we ook de Webex omgeving zien. Schrijf je nu in voor 1 van de 2 webinar momenten in het formulier hiernaast.

Schrijf je hier in