Wij geven 4 redenen

Waarom glasvezel? Een goede en veilige internetverbinding is essentieel voor het functioneren van bijna iedere onderneming. We worden steeds afhankelijker van het internet. We gebruiken het om met klanten te communiceren, voor de administratie en voor het verkopen van producten en/of diensten. We kunnen niet meer zonder en gebruiken het steeds intensiever. Reden genoeg om verder te kijken dan DSL of de kabel. In dit artikel vind je 4 redenen waarom glasvezel voor jouw bedrijf gaat werken.

Waarom glasvezel?

Glasvezel is sneller dan het licht

Waarom glasvezel? Het is razendsnel! Maak je op dit moment nog gebruik van kabel of VDSL? Dan gaat er een wereld voor je open zodra je overstapt op glasvezel. De bandbreedte is in tegenstelling tot deze oudere verbindingsopties namelijk symmetrisch. Dit houdt in dat het uploaden net zo snel gaat als downloaden. Hierdoor is glasvezel ideaal voor zakelijk gebruik. Daarnaast maakt het voor glasvezel niet uit hoeveel mensen gebruik maken van het netwerk: met glasvezel blijft de snelheid gelijk.

Betrouwbaarder dan ander internet

Radiogolven, elektriciteitsstoten en zelfs slechts weer kunnen signaalverlies veroorzaken bij DSL- en kabelverbindingen. Ook faalt draadloos internet regelmatig door bereikbaarheidsproblemen. Kies je voor zakelijk glasvezel van hallo, dan zijn deze problemen verleden tijd. Glasvezel is niet gevoelig voor eerdergenoemde omstandigheden. Wil jij stabiel internet met een zo hoog mogelijk uptime, dan is glasvezel een uitstekend alternatief.

Beter voor de cloud: je bent klaar voor de toekomst

De cloud is de toekomst. Om zo veel mogelijk te profiteren van alle voordelen en functies die de cloud biedt, is snel en betrouwbaar internet vereist. Algemene bedrijfsprocessen profiteren hier op hun beurt ook van: deze kunnen sneller en beter worden uitgevoerd. Voorlopig zijn de limieten van glasvezel nog niet in zicht. Mogelijk kan met glasvezel in de toekomst een nog hogere snelheid worden behaald. Met glasvezel van hallo, is jouw onderneming klaar voor de toekomst! 

Het is niet duur

Ligt er glasvezel voor je deur maar maak je er geen gebruik van, dan ben je een dief van je eigen portemonnee. Ligt er geen glasvezel, dan is de aanleg vaak een investering. Een verstandige investering, want de extra snelheid en de symmetrische verbinding wordt steeds belangrijker. Omdat DSL- en kabelverbindingen tegen hun technische limieten aanlopen is het niet de vraag of, maar wanneer je onderneming niet meer om glasvezel heen kan. Zakelijk glasvezel is de toekomst! Wanneer ga jij er gebruik van maken?

Wil je advies?

We denken graag met je mee over wat zakelijk internet voor jouw bedrijf kan beteken. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.