Als ondernemer kun je niet zonder internet. Niet een dag, niet een uur en zelfs geen 5 minuten. Daarom heb je jouw internetverbinding goed geregeld. Maar wat als het uitvalt en je ineens zonder zit, niet wetende hoe lang de storing duurt? Je medewerkers kunnen niet werken, klanten kunnen niet pinnen: je loopt veel omzet mis. De nachtmerrie van elke ondernemer.

hallo, heeft voor jou de oplossing: Internet Backup. Wij leveren een tweede 4G internetverbinding die automatisch wordt geactiveerd zodra er storing is op de hoofdverbinding. Als gebruiker merk je hier niets van, want zodra de storing is opgelost neemt de hoofdverbinding het weer over. Dit alles tegen een erg aantrekkelijk tarief:

4G verbinding

Met Internet Backup wordt je internetverbinding uitgebreid met een extra verbinding via 4G. Valt je coax-, zakelijk VDSL, ADSL- of glasvezelverbinding uit, dan schakelt de router over naar de 4G internetvoorziening. Deze snelheid is goed genoeg om het reguliere internetverkeer door te kunnen laten draaien. Je organisatie werkt ongestoord verder via de zogenoemde redundante internetverbinding. Jouw medewerkers kunnen dus door blijven werken en je loopt geen omzet mis!

Internetverzekering

De dienst Internet Backup is dus eigenlijk een soort van internetverzekering. Maar dan een hele goedkope voor slechts 10 euro per maand. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je de dienst echt als backup gebruikt, naast je hoofdverbinding. Gebruik je de backup dienst toch als hoofdverbinding, dan worden er extra kosten in rekening gebracht.

Postcode Check zakelijk internet

Ben je (nog) geen klant van hallo, maar heb je toch interesse in Internet Backup? Ook dan kun je gebruik maken van de backup oplossing. Er komt dan een extra router bij, die geschikt is voor Internet Backup. We raden echter wel aan een hallo, hoofdverbinding af te nemen, omdat we hierbij een zo laag mogelijk storingspercentage kunnen garanderen. Via de Postcode Check kun je bekijken welke verbindingen op jouw bedrijfslocatie beschikbaar zijn.

Interesse in Internet Backup van hallo? Neem contact met ons op via 088 – 25 50 100 of stuur een e-mail.

Interessante berichten

 

Beveilig je bedrijf en medewerkers met een VPN

Heeft jouw bedrijf betere beveiliging nodig?