‘Samen sta je sterker’ is de overtuiging van 2Switch, een kringlooporganisatie met 11 locaties rondom Arnhem. De organisatie levert een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Natuurlijk op het gebied van recycling, maar ook voor leer-werktrajecten en verbetering van de wijk. Met 400 medewerkers een flink bedrijf, dat veel betekent voor de samenleving in Gelderland en Overijssel. 

geert boersma

Geert Boersma heeft als stafmedewerker van 2Switch onder andere ICT onder zijn hoede. Geert: “Wij geloven in de kracht van samenwerking. Dit is ook de reden dat wij samenwerken met ICT specialist Michel Kruijs van WellConnectIT. Toen we in 2014 een winkel openden in het centrum van Wierden, stelde Michel voor om glasvezel via hallo, af te nemen. Dat hebben we gedaan en het beviel zo goed, dat inmiddels al onze vestigingen internet van hallo, hebben.”

Snel in actie, no-nonsense

“Wanneer we een nieuwe locatie openen, bellen we hallo, om het internet te regelen”, vertelt Geert. “Onze contactpersoon heeft verstand van zaken en komt meteen in actie als het geregeld moet worden, no-nonsense. Daar hou ik van! Voorheen waren we klant bij een grote provider, maar het is soms lastig daar iets snel geregeld te krijgen. Daarom geven wij de voorkeur aan een kleine partij met 1 aanspreekpunt die makkelijk te bereiken is.”

hallo, komt meteen in actie

als er iets geregeld moet worden”

Vaste leverancier

Ook Michel Kruijs is erg over de medewerkers van hallo, te spreken. Michel: “Voor mijn bedrijf WellConnectIT verzorg ik de ICT bij diverse bedrijven. Zodra er internet geleverd moet worden, bel ik hallo, gelijk. Glasvezel, VDSL of coax: hallo, wil altijd leveren tegen goede voorwaarden. Hetzelfde geldt ook voor hun VoiP-oplossingen.” Geen no-nonsense.

Flexibel

Ook toen 2Switch onlangs een Hosted VoIP toestel nodig had, adviseerde Michel om dit bij hallo, onder te brengen. Geert en Michel zijn beide erg positief. Michel besluit: “Ik werk nu sinds 3 jaar regelmatig samen met hallo, en ben vooral erg blij met de flexibiliteit. Bij nood wordt altijd snel gehandeld, ik hoef nooit lang te wachten. In 1 woord: uitstekend!”

Meer referenties lezen?

Schade in goede handen bij Hommeles Expertise, Manfred Hommeles van Hommeles Expertise in Uden.
“Het overstappen viel ontzettend mee”, Edwin Leyendecker van Freestyle Kappers uit Helmond en omstreken.
“Hoe snel kunnen jullie glasvezel leveren?”, Jan Breukelman van het Staring College, ICT afdeling.

no-nonsense 2switch
no-nonsense
Wat is glasvezel en wat kun je er mee?
Wat is het beste zakelijk mobiel abonnement
Dit zijn de 4 vergeten functionaliteiten van Hosted VoIP