Oké, Het Nieuwe Werken 2.0 kennen we al. Misschien is het zelfs al wel volledig ingeburgerd. Wat ons betreft is het tijd voor 3.0. Waarom? Omdat tijden veranderen. En een beetje innovatieve ondernemer verandert lekker mee.

Geen dure telefooncentrales meer

Ondernemers en hun medewerkers werken overal, op elk moment én op elk willekeurig device. De mobiele telefoon is de spil in onze dagelijkse communicatie. En precies dát gegeven is het uitgangspunt voor het integreren van vaste en mobiele telefonie. Alle functionaliteiten van de ouderwetse, logge telefooncentrale worden geïntegreerd in je mobiel en dat van je medewerkers. Doorschakelen, een professionele voicemail, keuzemenu en het niet-zichtbaar zijn van je mobiele nummer: allemaal voordelen die voor de gemiddelde ondernemer een sprong vooruit zijn. Nooit meer doorschakelen naar je mobiel als je het pand verlaat. Of (als de doorschakeling van vast naar mobiel automatisch gaat), hoge kosten betalen voor juist die automatische doorschakeling als een klant inbelt. En die dure telefooncentrale? Die kan de deur uit. Dat is je eerste kostenbesparing. En investeren in een nieuwe? Niet meer nodig. Kijk, dat vinden wij nu Het Nieuwe Werken 3.0.

Overstappen is simpel


Bedrijven zijn vaak snel overtuigd van de voordelen van vast mobiel integratie. Maar dan komt stap 2: de bekende hobbel. Het is zeker ingewikkeld? Kost het niet veel tijd? Komen jullie bij ons op kantoor? En hoe weet ik wanneer mijn huidige contracten aflopen? Allemaal vragen die logisch, maar tegelijkertijd gemakkelijk te beantwoorden zijn: wij bellen met je huidige provider en nemen je niets van je kostbare tijd af omdat we alles op afstand regelen. We spreken eenvoudig af wanneer de migratie plaatsvindt en…je belt voortaan toestel- en locatie-onafhankelijk met alle voordelen van dien.