Zakelijke telefonie

Vacature: Klantenservice Medewerker

HomeVacature: Klantenservice Medewerker

Vacature: Klantenservice Medewerker

Werken bij hallo, betekent werken in een snelgroeiende organisatie waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Met een ambitieus (en gezellig!) team maken wij ICT eenvoudig voor alle MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat ze altijd en overal kunnen samenwerken met onze oplossingen en staan altijd voor ze klaar met persoonlijk advies of gewoon een luisterend oor. Of een kop koffie, sympathiek ten top 馃槉 Neem jij gebak mee?

Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?
Om tien voor negen 鈥檚 morgens loop jij ons kantoor binnen. Na je laptop te hebben opgestart, haal jij een cappuccino uit de koffieautomaat om de dag goed mee te beginnen.

Vervolgens kom je terug op je werkplek en log je in op de telefooncentrale.聽

Het is tijd voor de dagelijkse stand-up met je collega鈥檚 van de servicedesk. Hierin wordt een verdeling van de werkzaamheden gemaakt en afgestemd waar de prioriteiten liggen. En voor wie geen lunch mee heeft; wat wordt er besteld? Zijn het broodjes, vers gemaakte kroketten of een broodje d枚nner? Even afstemmen en daarna tijd om aan de slag te gaan.

Het eerste telefoontje komt binnen en door de juiste vragen te stellen, weet jij de juiste prioriteit voor je collega鈥檚 te stellen. Je registreert het ticket, voegt de juiste informatie toe en zet het ticket door naar de juiste lijn. Waarna je vervolgens andere klanten hebt met vragen over het instellen van voicemail berichten, doorschakelingen of het aanmaken van accounts voor hun nieuwe medewerkers.

Tijd voor lunch in de kantine of tijdens een wandeling. De 茅茅n gezond en de andere bakt een hamburger. Vergeet niet om jouw collega鈥檚 uit te dagen voor een potje tafelvoetbal.

Je ontvang een nieuw telefoontje, door jouw inschattingsvermogen en de juiste vragen kom jij er al snel achter dat dit om een prio 茅茅n gaat. Als geen ander weet jij de klant gerust te stellen en ze mee te nemen in het proces. In de tussentijd weet jij je collega鈥檚 te informeren voor de juiste opvolging.

Door je klantgerichtheid, je inschattingsvermogen en oog voor details heb jij een goede band met onze klanten. Ze zijn razend enthousiast!

Herken jij jezelf hierin?

  • Je neemt initiatief en bent resultaat- en kwaliteitsgericht.
  • Je bent klantgericht en kan je goed in de klant verplaatsen en behoeften in kaart brengen.
  • Je communiceert helder en duidelijk zowel mondeling als schriftelijk.

Misschien ook wel leuk om te weten?

  • Prettig kantoor vlakbij het centrum van Alkmaar聽
  • Je krijgt ruimte om te leren, verrassen en ondernemen
  • Goede werksfeer en informele en platte organisatie聽
  • Bruto maandsalaris afhankelijk van achtergrond en ervaring
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract

hallo, nieuwe collega?聽

Enthousiast? Solliciteer dan direct door je brief met CV naar Daphne van Kraanen-K枚hler te sturen naar: werkenbij@hallo.eu
Wil je meer informatie dan kun je Daphne bereiken op telefoonnummer: 088 2550 100

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Gedurende de selectie procedure kan er gebruik worden gemaakt van Google Search. Tevens zullen we ingezonden CV鈥檚 tot maximaal 茅茅n jaar in ons bezit houden.

Een online assessment en VOG verklaring zullen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces