Home » Vacature: hallo, Microsoft CRM Consultant

Vacature: hallo, Microsoft CRM Consultant

Heb jij ervaring met het Microsoft Dynamics 365 portfolio en bij voorkeur 1-3 jaar consultancy ervaring op het gebied van Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) of heb je deze ervaring met vergelijkbare CRM softwareoplossingen, dan komen we graag in contact met jou!

Wat ga je doen?

Als nieuwe collega van hallo, MKB365 lever je consultancy oplossingen aan onze klanten op het vlak van Microsoft Dynamics CRM. Je draagt bij aan de succesvolle inzet van onze Slimme Start CRM oplossing. Dé CRM oplossing voor het MKB in Nederland!

Met de Microsoft Dynamics gebaseerde Slimme Start maken we het laagdrempelig voor MKB bedrijven om Dynamics te gaan gebruiken, met een snelle implementatie zonder eenmalige kosten. Dit model wordt door hallo, MKB365 op dit moment uitgebreid met diverse add-on modules (waaronder Power BI dashboards, klant onboarding, digitaal tekenen).

Je bent in staat om bedrijfsprocessen te doorgronden en geeft hierin passend advies. Je helpt organisaties om eenvoudiger, gestructureerd en slimmer te werken met een makkelijk te configureren CRM oplossing. Daarnaast neem je de klant mee in zijn/haar reis binnen de mogelijke integraties van de Dynamics software. Denk daarbij aan Sharepoint, Outlook, Microsoft Power Automate, Power Apps of Power BI en aan koppelingen met boekhoudpakketten als Exact.

Je bent in staat om inspiratiesessies/workshops te geven aan onze klanten, op locatie of online. Daarnaast kun je als geen ander de vertaling maken van uitdagingen naar pragmatische oplossingen, welke je ook nog zelf kunt configureren en instrueren.

Blijkt dit toch te complex voor jou te zijn? Geen paniek! Er is altijd een ervaren consultant in de buurt waar je op terug kunt vallen.

Met jouw kennis, enthousiasme en creativiteit krijg je gebruikers mee met de gewenste veranderingen en buig je weerstanden om. Dankzij jouw laagdrempelige aanpak weet je gebruikers klaar te stomen voor een nieuwe manier van werken binnen de CRM oplossing van dit moment!

Hoe ziet jouw profiel eruit

 • HBO werk- denk- en handelingsniveau
 • Je hebt 1-3 jaar ervaring in het leveren van consultancy op CRM oplossingen en/of de Microsoft Cloudtechnologie
 • Je hebt ervaring in het (online) presenteren voor groepen
 • Je neemt het initiatief en houdt de regie
 • Je hebt ervaring met veranderingsprocessen
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
 • Je beschikt over analytisch vermogen en een flinke dosis energie en doorzettingsvermogen.
 • Kennis van Power Apps, Power Automate of Power BI is een pré
 • Woonachtig in de omgeving Zeewolde/Harderwijk/Almere of omgeving Alkmaar
 • In bezit van rijbewijs B
 • Bij voorkeur in het bezit van ten minste één van de volgende certificaten:
  • MB2-715: Microsoft Dynamics 365 customer engagement Online Deployment
  • MB2-716: Microsoft Dynamics 365 Customization and Configuration
  • MB2-717: Microsoft Dynamics 365 for Sales

Wat kun je van ons verwachten?

Een dynamische werkomgeving. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een opleidingsbudget, pensioenregeling en b.v. een sportschoolvergoeding. Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. In Corona tijd is er een verdeling ontstaan in collega’s die thuiswerken en collega’s die op kantoor werken. Onveranderd in deze tijd is dat we naast hard werken graag tijd vrij maken voor ontspanning. Werk je een dag op kantoor, dan is heb je de mogelijkheid voor een potje dart of om te racen/voetballen op de 2 comfortabele Playstation 4 stoelen. Iedere dag fluitend en filevrij naar je werk.

Wil jij bij hallo, MKB365 iedere dag doen wat je het liefste doet? Dan zoeken wij jou! Stuur je motivatie en cv per e-mail naar werkenbij@hallo.eu. Mocht je eerst graag meer weten? Bel met hallo, MKB365 consultant Stephan Steijger op 036-7998130 (email: stephan@mkb365.nl).

Over hallo, MKB365

Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Het hoofdkantoor van hallo, is gevestigd in Alkmaar. Daarnaast hebben we regiokantoren in Zuid Holland, Brabant, Friesland en Flevoland. Op de Cariben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Kijk voor meer informatie op hallo.eu.

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Gedurende de selectie procedure kan er gebruik worden gemaakt van Google Search. Tevens zullen we ingezonden CV’s tot maximaal één jaar in ons bezit houden.

Een online assessment en VOG verklaring zullen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces