Zakelijke telefonie

Accountmanager Binnendienst, Spanje: L’Alfàs del Pi

Home » Vacature Accountmanager Binnendienst, Spanje: L’Alfàs del Pi

Vacature: Accountmanager Binnendienst Spanje: L’Alfàs del Pi

Werken bij hallo, betekent werken in een snelgroeiende organisatie waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Met een ambitieus (en gezellig!) team maken wij ICT eenvoudig voor alle MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat ze altijd en overal kunnen samenwerken met onze oplossingen en staan altijd voor ze klaar met persoonlijk advies of gewoon een luisterend oor. Of een kop koffie, sympathiek ten top 😊 Neem jij gebak mee?  Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland, Zuid-Holland en Spanje. Voor onze vestiging in L’Alfàs del Pi Spanje zijn wij op zoek Accountmanagers

Wat ga je doen?

Je gaat in een gezellig team bestaande en nieuwe klanten benaderen om onze internet, telefonie en cloudoplossingen te verkopen. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio. Maar dan wel zo dat ICT écht voor deze ondernemer werkt en hij de uitmuntende service krijgt waar wij voor staan. Je ziet, zoekt en benut kansen, betrekt collega’s erbij waar nodig en zorgt dat we doen wat we beloven.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je neemt initiatief en bent zelfsturend
  • Je bent klantgericht en kan je goed in de klant verplaatsen en behoeften in kaart brengen
  • Je communiceert helder en duidelijk Nederlands, zowel mondeling als via E-mail
  • commerciële ervaring in de IT en/of Telecom is een pré

Misschien ook wel leuk om te weten?

  • Flexibele werkuren
  • Je krijgt ruimte om te leren, verrassen en ondernemen
  • Goede werksfeer en informele en platte organisatie
  • Bonusregeling
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

hallo, nieuwe collega?

Enthousiast? Solliciteer dan direct door een e-mail met je motivatie en CV te sturen naar: alfas@hallo.eu

Meer informatie over onze organisatie vind je op hallo.eu acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Gedurende de selectie procedure kan er gebruik worden gemaakt van Google Search. Tevens zullen we ingezonden CV’s tot maximaal één jaar in ons bezit houden.