De stabiliteit van je glasvezelverbinding wordt bepaald door je router. Dat gezegd hebbende: er zijn 2 soorten routers. Het huis-tuin-en-keuken-spul voor de hobbyboppers onder ons. En het serieuze spul waar je een bedrijf op draaien kunt. 2 keer prut is koffie. Welke router heb jij?

Investeer correct. Bezuinig juist.

‘Ondernemers letten scherp op de kosten. En dat is een prima eigenschap voor iemand die dagelijks bezig is met het maken van omzet’, vertelt John Splinter, binnen hallo, verantwoordelijk voor het ordermanagement. ‘Maar als prijs de doorslaggevende factor wordt dan moeten we toch écht even ingrijpen. Kijk, je uptime wordt bepaald door de hardware die je erop aansluit. Een stabiele router zorgt ervoor dat je altijd verbinding met het internet hebt. En dat is in dit übervirtuele tijdperk een minimale vereiste om een succesvol bedrijf te runnen. Verbonden zijn. Altijd. Overal. Met iedereen die waarde toevoegt aan je onderneming. Op welke manier dan ook. Juist daarom is het belangrijk om niet verkeerd te bezuinigen. Beter één keer goed investeren, met een perfect werkend systeem als resultaat dan enkele tientjes bezuinigen met een prutsysteem dat dagelijks ergernis en frustratie oproept omdat het wéér niet werkt.’

Twee keer prut is koffie?

Zie het als koffie. Wanneer je de goedkoper versie neemt krijg je spijt. Twee keer prut is inderdaad koffie. Maar niet de koffie die je hebben wil. Want het brouwsel mist toch nét die robuuste smaak. Dat vleugje karakter. Of dat gevoel van kwaliteit. Een kop koffie is nog eens door de gootsteen gekieperd. Maar die haperende router? Er zit niets anders op dan dure arbeidsuren inkopen om de boel aan de praat te krijgen. Als dat al werkt. En wat kost het als een groep medewerkers urenlang niet werken kan omdat er geen verbinding is? En dan hebben we het écht niet over de extra koppen koffie.