Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn ontzettend trots dat hallo, ook dit jaar weer genomineerd is voor deze felbegeerde prijs! En dat voor de tiende keer op rij!

FD Gazellen
FD Gazellen zijn bedrijven die een bovengemiddelde groei laten zien over de laatste drie jaar. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij de feestelijke uitreiking van FD Gazellen worden tevens de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Voor de 10e keer op rij!
In 2010 gaf hallo, zich voor de eerst keer op voor de FD Gazellen Awards. In dat jaar bestond hallo, net een paar jaar en voldeed aan de criteria die toen van toepassingen waren. Wat bleek; hallo, stond in de top 3 van de meest groeiende bedrijven van Noord-Holland! De jaren die daarop volgden voldeden we ieder jaar weer aan de criteria. Jaar op jaar groeit hallo, met minstens 20%! Een prestatie waar wij ontzettend trots op zijn. Dit jaar gaven wij ons voor de 10 keer op. En ja; ook dit jaar zijn wij weer genomineerd voor deze felbegeerde prijs!