Nederland werkt sinds afgelopen weekend massaal vanuit huis. Keukentafels, walk-in-closets en zolders veranderen in rap tempo in werkplekken. Zo zorgen we er samen voor dat we het corona-virus minder kans geven op verspreiding en roepen we het virus een halt toe. Maar hoe zorg je er nu voor dat je medewerkers ook makkelijk en veilig kunnen thuiswerken? Hoe werk je effectief samen? En hoe blijf je bereikbaar voor je klanten? We delen een aantal tips met je.

Bereikbaar blijven

Gezondheid is prioriteit nummer één. Daarna komt natuurlijk ook de gezondheid van je onderneming en de dienstverlening voor je klanten. En dat begint vaak met bereikbaarheid. Nu je medewerkers thuiswerken wil je ook dat ze inkomende oproepen op je bedrijfsnummer kunnen aannemen. En uitgaand kunnen bellen met het vaste bedrijfsnummer. Een aantal tips hoe je dit voor elkaar krijgt:

  1. Schakel bedrijfsnummers door naar mobiele nummers van jou en je medewerkers. Dat kan met nagenoeg elke telefooncentrale, en zeker met een Hosted VoIP telefooncentrale. We stellen het graag voor je in.

  2. Gebruik Hosted VoIP apps om inkomende oproepen thuis te ontvangen op je smartphone of laptop, net zoals je ze ontvangt op je vaste toestel op kantoor. En bijkomend voordeel is dat je ook nog eens uitgaand kunt bellen met het vaste bedrijfsnummer. Zo ziet degene die je belt niet je privé-nummer.

Video: Hoe stel je bellen via de Hipper+ in?

Samenwerken

Het dagelijkse praatje bij de koffie, de afspraak op kantoor met die nieuwe klant of het operationele overleg met je team. Dat werkt toch even anders als iedereen thuis zit. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om toch makkelijk samen te werken en met elkaar in contact te blijven.

  1. Gratis vergadernummer voor iedereen, of je nu klant van hallo, bent of niet. Registreer hier je gratis vergadernummer en organiseer telefonische vergaderingen met je team of met je klanten.

  2. Organiseer videomeetings om elkaar te horen én te zien! En wat dacht je van chat-functionaliteit? En dat allemaal gecombineerd met je Hosted VoIP telefooncentrale. We informeren je graag welke video-oplossing het best bij jouw bedrijf past.

  3. Werk samen met Microsoft Teams in bestanden, vergader in video-meetings, organiseer een live-stream met publiek als alternatief voor een presentatie en deel eenvoudig documenten. En wist je dat je ook kunt bellen en gebeld worden met Teams?

Veilig werken

Bij thuiswerken en samenwerken hoort ook veilig werken. Zo zorg je er met een VPN-verbinding voor dat er een veilige verbinding wordt gelegd tussen de laptop van je medewerker en je bedrijfsnetwerk, voor toegang tot applicaties en data. En is die laptop ook voorzien van goede en up to date anti-virus voor bescherming tegen virussen en malware?

Wij helpen je graag

Wij weten als geen ander wat erbij komt kijken om je medewerkers van veilige thuiswerk oplossingen te voorzien. En we begrijpen dat het lastig kan zijn om dit op korte termijn zelf te organiseren. Daarom helpen wij je graag. Laat ons weten welke hulp je kunt gebruiken om bereikbaar te blijven en veilig samen te werken. We nemen dan snel contact met je op.

Hallo, cruciale beroepsgroepen

Jullie zijn de motor die Nederland en onze samenleving draaiend houdt. En wij zijn er voor jullie. Valt jouw organisatie onder de cruciale beroepsgroepen of bedrijven met vitale processen?

Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen op het gebied van communicatie, bereikbaarheid, thuiswerken en samenwerken. Dan doen wij er alles aan om te zorgen dat jouw organisatie zich kan richten op de belangrijkste prioriteiten.