Met zijn 17 jaar ervaring in de verzekering-branche is elke schadesituatie toevertrouwd in de handen van Manfred Hommeles. “Ik heb lang voor diverse schade-expertisebureaus gewerkt maar ruim een jaar geleden heb ik het roer om gegooid en ben ik voor mezelf begonnen. Eerst vanuit huis, maar ik ben al snel verhuisd naar een kantoor in Uden”, aldus Manfred.

homeless

Hommeles Expertise stelt schades vast, doet onderzoek naar de toedracht van schades, preventief advies om schade te voorkomen en begeleidt herstelbedrijven. Manfred Hommeles: “Begonnen als eenmanszaak, kreeg ik het al snel veel te druk en daarom werk ik nu samen met 6 freelancers.”

Bij de start van een bedrijf komt veel op je af, je moet alles zelf regelen. Manfred Hommeles: “Ik wil professioneel overkomen, met een zakelijk nummer in plaats van een 06-nummer. Daarom heb ik vorig jaar gekozen voor Hosted VoIP. Via internet heb ik verschillende aanbieders vergeleken. De mogelijkheid voor onbeperkt bellen gaf voor mij de doorslag om voor hallo, te kiezen.”

manfred hommeles

“De mogelijkheid voor onbeperkt bellen

gaf voor mij de doorslag!”

“Het is een hele materie, dat Hosted VoIP”, vindt Manfred Hommeles. “Je kunt alles zelf instellen in het online portal, maar voor een leek is dat nog best ingewikkeld. Luc van hallo, heeft me hier helemaal wegwijs in gemaakt. Telefonisch, dus ik kon het gewoon vanaf kantoor regelen. Nu heb ik het redelijk onder de knie, zodat ik mogelijkheden zelf kan instellen.”

Manfred is zeer te spreken over hallo, “Als je een vraag of probleem hebt, hoef je ze maar te bellen en het wordt meteen opgepakt. We hebben onlangs nog een extra bestelling gedaan en ook dat ging vlekkeloos!” Aldus meneer Hommeles.

Ook kennismaken met de service van hallo,? Neem contact met ons op via 088 – 25 50 102!

Meer referenties lezen?

“Verstand van zaken en no-nonsense, daar hou ik van!”, Geert Boersma van 2Switch uit Arnhem.
“Het overstappen viel ontzettend mee”, Edwin Leyendecker van Freestyle Kappers uit Helmond en omstreken.
“Hoe snel kunnen jullie glasvezel leveren?”, Jan Breukelman van het Staring College.

Online werkplek de 6 voordelen van werken in de cloud
5 Redenen om een Office 365 back-up te maken
De 3 soorten Cloud Computing voor het MKB