Overname complementeert hallo, ICT portfolio met Azure / WVD expertise

Alkmaar / Haarlem, 15 oktober 2020

Zakelijke ICT aanbieder hallo, maakt vandaag de overname bekend van Successfully, de Managed Service Provider met kantoren in Haarlem en op Aruba, Curaçao en Bonaire. Successfully is door Martijn de Koning in 2002 opgericht en is uitgegroeid tot één van de leidende MSP’s in Nederland. Het bedrijf staat bekend om de expertise op het gebied van o.a. Microsoft Azure, Office 365 en Windows Virtual Desktop (WVD).

De overname vloeit voort uit de jarenlange samenwerking tussen Successfully en hallo, op het gebied van IT dienstverlening. Met de overname is Successfully nu onderdeel van hallo, de snelgroeiende ICT partner voor MKB bedrijven en ondernemers. Met een focus op een optimale klantbeleving en vooruitstrevende Microsoft technologie, biedt hallo, vanuit 7 kantoren in Nederland en 3 kantoren in de Caribbean ICT oplossingen die voor de gebruiker werken in plaats van andersom.

Martijn de Koning, oprichter van Successfully: “Bewust van de snelheid waarmee de technologie en onze branche zich ontwikkelt, werd het tijd om na bijna 10 jaar eigen ondernemerschap dit mooie bedrijf voort te zetten samen met andere gedreven en gepassioneerde ondernemers. Ik ben dan ook verheugd om aan te sluiten bij hallo, Onze samenwerking duurt al ruim 8 jaar en beide organisaties kennen elkaar goed. We delen dezelfde passie voor het leveren en beheren van ICT oplossingen gericht op het MKB. Deze samenwerking is een stap voorwaarts, met meer doorgroeimogelijkheden voor onze mensen en een breder palet aan diensten voor onze klanten. Samen zullen we nog sneller kunnen anticiperen op de continu veranderende technologie binnen het Microsoft domein. Onze mensen en ikzelf blijven richting onze klanten uiteraard onverminderd garant staan voor de continuïteit, flexibiliteit en veiligheid van hun ICT.”

Barry Wissink, directeur van hallo, vult aan: “Wij zijn blij om de volgende stap te kunnen nemen in onze huidige samenwerking met Successfully, en heten onze nieuwe collega’s een warm welkom. We zien er naar uit om samen te werken aan de missie om ICT zo optimaal mogelijk voor onze klanten te laten werken, met een sympathieke, toegankelijke en deskundige service.”

Over hallo,

Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Het hoofdkantoor van hallo, is gevestigd in Alkmaar. Daarnaast hebben we regiokantoren in Zuid Holland, Brabant, Friesland en Flevoland. Op de Caribbean zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Kijk voor meer informatie op hallo.euOp de Caribbean zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Kijk voor meer informatie op hallo.eu