AZ en hallo, verlengen sponsorovereenkomst tot 2023.
hallo, opent eigen ondernemerslounge in het AFAS stadion

Alkmaar, 19 november 2020

AZ en zakelijke ICT-aanbieder hallo, maken vandaag de verlenging en versterking van de AZ ‘Partner in Business’ sponsorovereenkomst bekend. hallo, is sinds de zomer 2019 verbonden aan de Alkmaarse club, en verlengt deze samenwerking tot 2023. Naast Partner in Business heeft hallo, nu ook een eigen ondernemerslounge ingericht in het AFAS stadion.

Vanuit de ondernemerslounge zullen verscheidene evenementen, zowel fysiek als virtueel, georganiseerd worden voor MKB ondernemers uit heel Nederland. Met als centraal thema ‘digitaal ondernemen’ wordt op 24 november 2020 het eerste evenement georganiseerd met als onderwerp “Waarom zou ík gehackt worden?”.

Michael Koster, commercieel directeur AZ: “Met hallo, hebben we vorig jaar een ambitieus en innovatief bedrijf dat landelijk opereert aan ons verbonden. hallo, heeft net als AZ enorme groeiambities. Het is mooi dat de handtekeningen zijn gezet onder de upgrading en de verlenging van deze samenwerking, samen gaan we bouwen aan een mooie toekomst.”

Barry Wissink, directeur van hallo, vult aan: ”Wij dragen AZ een warm hart toe en zijn verheugd om juist ook in deze bijzondere periode onze samenwerking te verlengen en uit te breiden. Wij zijn trots om AZ in een snel veranderende digitale wereld met onze ICT dienstverlening te mogen blijven ondersteunen. Vanuit onze ondernemerslounge kunnen we MKB ondernemers laten genieten van mooie voetbalwedstrijden in combinatie met interessante sessies rondom digitaal ondernemen, een win-win combinatie.”

hallo,
Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Het hoofdkantoor van hallo, is gevestigd in Alkmaar. Daarnaast hebben we regiokantoren in Zuid Holland, Brabant, Friesland en Flevoland.
Op de Caribbean zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Kijk voor meer informatie op hallo.eu.