Niet voor niets zien dames en heren in Helmond, Zaltbommel, Venray en Geldrop er allemaal erg stijlvol uit. Er zijn namelijk 6 kapsalons van Freestyle Kappers gevestigd! Edwin Leyendecker is eigenaar van de kapsalons, die persoonlijke aandacht en stijl hoog in het vaandel hebben.

Scherp aanbod

Over het kappersvak kan hij uren praten, maar met telefonie en ICT houdt hij zich liever niet te veel bezig… Edwin: “Toen ik in september vorig jaar werd gebeld door Jolanda van hallo, was ik in eerste instantie terughoudend. We hadden al een Hosted VoIP aanbieder en als je weinig kennis hebt van telefonie, laat je het liever zoals het is. Ik dacht dat overstappen veel gedoe op zou leveren. Tot Floor met een wel heel scherp aanbod kwam.”

Stinkende best

“Het overstappen viel ontzettend mee”, vervolgt Edwin. “De mannen van de supportafdeling van hallo, hebben hun stinkende best gedaan om mij goed te helpen! Ook na de oplevering staan ze altijd voor ons klaar met veel technische kennis. Korte lijnen, daar houden we van. Maar het grootste voordeel was voor ons toch wel de prijs. We zijn flink gaan besparen.”

Ze hebben hun stinkende best gedaan om mij goed te helpen!

Eén aanspreekpunt

“Onlangs hebben we voor elke locatie nog een extra draadloos toestel bijbesteld. We houden telefonie en internet het liefste bij 1 aanbieder. Zodat als er een probleem is, we dit bij 1 partij neer kunnen leggen. Daarom hebben we ook de internetverbindingen door hallo, laten leveren.” Of de kappersorganisatie hallo, ook aan anderen aan zal bevelen? “Zeker!”, aldus een tevreden Edwin van Freestyle Kappers.

Meer referenties lezen?

“Verstand van zaken en no-nonsense, daar hou ik van!”, Geert Boersma van 2Switch uit Arnhem.
Schade in goede handen bij Hommeles Expertise, Manfred Hommeles van Hommeles Expertise in Uden.
“Hoe snel kunnen jullie glasvezel leveren?”, Jan Breukelman van het Staring College in Lochem.