Het klinkt nogal vooruitstrevend natuurlijk, dat realiseren we ons heel goed. Toch is ondernemen in het buitenland allang niet meer zo’n happening als enkele jaren geleden. Niet in de laatste plaats omdat de mogelijkheden met bellen via internet en Microsoft Teams eenvoudig toepasbaar zijn.

Verlaag de drempel voor je klant

Ondernemen in het buitenland vraagt om slim denkwerk. Om succesvol zaken te kunnen doen is het belangrijk om je helemaal in te leven in je klant. Stel jezelf als klant in Duitsland voor: je hebt een product gezien waar je enthousiast over bent. Je bezoekt de website, wil bestellen, maar je hebt nog een klein vraagje. Je zoekt naar het telefoonnummer en dat blijkt… een Nederlands nummer te zijn. De gemiddelde mens voelt een lichte afkeer bij bellen naar een buitenlands telefoonnummer. En drempels opwerpen als je een product wil verkopen: dat is niet handig uiteraard. Hoeft ook niet, want met een Hosted VoIP-oplossing belt je klant eenvoudig naar een lokaal buitenlands nummer. Veel van onze bestaande klanten zijn nog niet op de hoogte van deze mogelijkheid, vandaar dat we het hoog tijd vonden om onze kennis hierover te delen.

Lees ook het volgende artikel: Einde roamingkosten: wat betekent het voor jou?

Grenzen vervagen

Nu de economie langzaam maar zeker in de lift zit wordt ondernemen over de grens ook weer aantrekkelijker. Moraal van dit verhaal: het is goed om te weten dat er legio mogelijkheden zijn om grensoverschrijdend te werken. Hosted VoIPwebsite hosting, domeinnamen, cloudoplossingen: het kan allemaal. Ga jij lekker naar het buitenland, fysiek of alleen op papier, dan zorgen wij voor de juiste infrastructuur.

Veel succes! Of zoals ze in Spanje zeggen: buena suerte!

bellen met Microsoft Teams
Roaming EU landen per provider
De 3 soorten Cloud Computing voor het MKB

Interessante links

5 Tips voor optimale bereikbaarheid tijdens de feestdagen.
Sneller Internet zonder meer te betalen.
ga je met vakantie? blijf binnen je databundel!
Telefonie tip 5: Vakantietijd! stel je bereikbaar in.
Onbeperkt bellen naar buitenland.