Home » Mobiel abonnement voor ZZP-er

De ZZP-er als doelgroep

Steeds meer providers en GSM webshops zien de ZZP-er als een doelgroep. Niet alleen de telecom ziet de ZZP-er als doelgroep, ook andere zakelijke dienstverleners bieden steeds vaker ‘zaken op maat’ voor de ZZP-er. Een mooie ontwikkeling waarvan jij als zelfstandige kan profiteren! Op zoek naar een geschikt mobiel abonnement voor ZZP-er? Wij vertellen je er meer over.

Mobiel abonnement voor ZZP-er

hallo, biedt de perfecte oplossing voor de ZZP’er

Nooit meer doorverbinden: gewoon bereikbaar zijn op je mobiel met je vaste nummer. Hierdoor behoud jij je zakelijke uitstraling van een vast telefoonnummer op je visitekaartje of je website. Een vast telefoonnummer straalt betrouwbaarheid uit. Ook kun je gebruik maken van een aantal handige functies zoals een wachtrij. Als je dan in gesprek bent op je vaste telefoonnummer dan komt beller nr. 2 in de wachtrij. Je kunt er voor kiezen dat deze beller ook een gesproken tekst te horen krijgt, bijvoorbeeld dat de beller de eerst wachtende in de rij is. Op deze manier zorg je voor een professionele en zakelijke uitstraling en mis je nooit meer een belangrijk gesprek.

De voordelen

van een mobiel abonnement voor ZZP-er

Heb je wel eens nagedacht over een keuzemenu?

Een keuzemenu kan een handige manier zijn om zelf meer tijd over te houden, want als ZZP-er heb je het vaak al druk genoeg. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het volgende keuzemenu: “Toets 1 voor administratie” (de beller krijgt een voicemail dat je op dit moment niet bereikbaar bent, ze krijgen dan de mogelijkheid een voicemail in te spreken zodat jij tijd hebt voor nieuwe klanten), toets 2 voor informatie” (de beller wordt doorgeschakeld naar je mobiele telefoon). Zo kun je zelf bepalen waar je tijd voor vrij wilt maken.

Kortom

Een vast nummer op je mobiel biedt veel voordelen voor een ZZP-er. Vast mobiel integratie biedt je mogelijkheden die alle grote bedrijven ook hebben maar dan teruggebracht naar één zakelijk mobiel abonnement.

  • nooit meer je vaste nummer doorschakelen naar mobiel
  • uitgebreide telefooncentrale functionaliteiten
  • welkomstmelding
  • keuzemenu