hallo, Moderne Werkplek 2.0

Workshop Moderne Werkplek 2.0

Wil je meer weten over de “nieuwe” Moderne Werkplek? Wat het voor jouw organisatie en werknemers kan betekenen en waar je op moet letten? Neem dan deel aan onze Moderne Werkplek 2.0 workshop op 29 september. Tijdens deze dag komen de volgende onderdelen aan bod: Het nieuwe kantoor 2.0, Security, Communicatie & Productiviteit. Je kunt er voor kiezen om in te schrijven voor één dagdeel of voor de hele dag.

Programma:
09:00 – 9:15 Inloop
9:15 – 10:30 Workshop Nieuwe kantoor 2.0
Sessie die je een kijkje geeft in het nieuwe kantoor. Hoe kunnen we het kantoor laten aansluiten met de behoefte van de werknemers. Een hybride werkplek zal de oplossing zijn, maar hoe richt je dat in? Waar moet je aan denken? Hoe kan je efficiënt hybride samenwerken binnen je organisatie? Welke stappen dien je te nemen als organisatie om het nieuwe werken te omarmen? Wij inspireren je om het hybride werken te starten en te verbeteren.

10:30 – 10:45 koffiepauze
10:45 – 12:00 Workshop Security
De cyber criminaliteit neemt met de dag toe. Wat is de cyberweerbaarheid van uw organisatie? Welke maatregelen heeft u geïmplementeerd om cybercriminelen buiten de deur te houden? Binnen de security sessie, staan we stil bij de vier security domeinen: organisatie, mens, techniek & fysieke beveiliging.

12:00 – 12:45 lunch
12:45 – 13:30 Workshop Communicatie
In deze sessie laten we je zien hoe je in de hybride werkplek de communicatiemiddelen goed kan laten aansluiten. We vertellen je wat de toekomstige manier van bellen en vergaderen binnen organisaties is. Hoe je hier mee om kan gaan, welke stappen je kan nemen en wat de voordelen zijn. Tevens krijg je een demo om te ervaren hoe dit er daadwerkelijk uit kan zien.

13:30 – 13:45 Theepauze
13:45 – 16:00 Workshop Productivity
Maak gebruik van data voor het verkrijgen van informatie, inzicht en het benutten van mogelijkheden. In deze sessie laten we je zien, hoe je data kan gebruiken en inzichtelijk kan maken met PowerBI. Hoe je gebruik kan maken van PowerAutomate en Powerapps om processen te automatiseren.

Datum:

donderdag 29 september 2022

Locatie:

29 september locatie: AFAS Stadion, Alkmaar

Schrijf je hier in