zakelijk glasvezel

hallo, Microsoft Cloud Accelerators workshops

Microsoft Cloud Accelerators workshops

De manier waarop we werken is veranderd. Werknemers willen de flexibiliteit om thuis, op kantoor en/of overal te kunnen werken. Dit legt druk op IT-teams om een ​​‘zero trust-beveiligingsmodel’ te realiseren, terwijl de productiviteit en gebruikerservaring niet negatief worden beïnvloed. De mogelijkheid om flexibele werkscenario’s te creëren, eindpunten overal te beheren, gevoelige gegevens te beveiligen en bedreigingen te minimaliseren, zijn allemaal prioriteiten.

Microsoft Cloud Accelerator Workshops geleverd door hallo, helpen je hierbij. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met diverse MCAP workshops.

Deze, door Microsoft gefinancierde, Cloud Accelerator workshops zijn met name gericht op:

  • CIO’s
  • IT Directeuren
  • Hoofd IT
  • Strategische/Enterprise architecten
  • IT infrastructuur beheerders
  • Office 365 ingenieurs

Je herkent de enorme kans die hybride werken je organisatie biedt – maar je wilt het goed aanpakken. Het is tijd om ervoor te zorgen dat de beste stappen worden genomen om blijvende en effectieve organisatieverandering te stimuleren!

Let op: deze workshop is exclusief voor 1 organisatie. Meerdere personen van je organisatie kunnen deze workshop bijwonen om een passend advies te krijgen.

Workshop Transitie naar de Cloud

Een digitale werkplek die altijd beschikbaar is en op meerdere apparaten dezelfde ervaring geeft. Of je nu werkt met je mobiele telefoon, omdat je altijd onderweg bent. Of je werkt met een vaste werkplek, je hebt overal je digitale werkplek tot je beschikking om je werk zo productief mogelijk te kunnen doen.

Klik hier voor meer informatie over de workshop en sessie mogelijkheden!

Workshop Cyber Security

Cyber security is een steeds belangrijker wordend onderdeel van de dagelijkse ICT dienstverlening. Kwaadwillende proberen ICT diensten te misbruiken en veroorzaken hiermee een verstoring op de product- en dienstverlening van een organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de workshop en sessie mogelijkheden!

Workshop Moderne Communicatie

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft Teams om eenvoudig vanaf elke locatie te werken. Bestanden makkelijk en veilig met collega’s of externe personen delen. Maar wist jij al dat je met Microsoft Teams ook heel eenvoudig kan bellen naar vaste of mobiele nummers? Alle contacten rechtstreeks beschikbaar in jouw Microsoft Teams.

Klik hier voor meer informatie over de workshop en sessie mogelijkheden!

Workshop VIVA – Employee Experience Platform

Volgens onderzoek gaan we een nieuwe tijd tegemoet waarin organisaties meer hybride gaan werken. Zijn we er klaar voor? Onderzoek wijst uit dat mensen in 2021 5x sneller dan normaal een andere baan zochten. Wekelijkse vergaderingen zijn verdubbeld in tijd en het emailverkeer is toegenomen.

Klik hier voor meer informatie over de workshop en sessie mogelijkheden!