veilig thuiswerken

Gewoon goed, betaalbaar internet dat werkt zoals jij het wilt.

Home » Koper

hallo, koper

Gewoon goed zakelijk internet zonder franje. Via de bekende koperen telefoonlijn (DSL) die bijna overal beschikbaar is. Geschikt voor internet, bellen via internet en veel andere online diensten. De mogelijkheden stemmen we af op de behoeften van jouw bedrijf.

hallo, postcodecheck

Bekijk wat wij kunnen leveren op jouw adres.

hallo, koper producten

  • ADSL

  • Vast IP-adres

  • Gratis installatie

check postcode

Uit welke soorten zakelijk bellen kun je kiezen?

Een zakelijke ADSL verbinding van hallo, biedt bedrijven een kostenefficiënte en betrouwbare verbinding met het internet via een bestaande DSL-lijn. Afhankelijk van de behoefte zijn verschillende snelheden beschikbaar. Ook biedt hallo, VPN-oplossingen om meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen.

Zakelijk VDSL biedt de combinatie van een betrouwbare permanente verbinding met diverse aanvullende diensten zoals zakelijk VDSL en cloud-, hosting-, telefonie- en security-oplossingen. Alles wat nodig is voor professioneel gebruik.

VDSL Bonding is een techniek waarbij 2 standaard VDSL2 lijnen worden gecombineerd tot 1 verbinding. Dankzij de pair bonding-functie wordt de snelheid van de VDSL-kabel verhoogd tot maximaal 200/60 Mbit/s. VDSL bonding is beschikbaar op veel plaatsen in ..

VPlus is de nieuwste ontwikkeling en zorgt voor super snel internet. Maximale snelheid 200Mb/30Mb. Afhankelijk van de behoefte zijn verschillende snelheden beschikbaar. Ook biedt hallo, VPN-oplossingen om meerdere vestigingen met VPLUS internet aan elkaar te koppelen.

hallo, wil je advies?

We denken graag met je mee over wat zakelijke bellen via internet voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Contact

‘Wij hebben persoonlijk contact en direct de juiste hulp bieden hoog in het vaandel staan, net zoals hallo,’

Muhammet Karadeniz, Kara Finin

Bekijk meer klanten