klantenservice 088 - 2550 100|
kinderopvang2021-06-11T15:11:48+01:00
hallo werken in de cloud

wij vinden dat ICT voor jou moet werken en niet andersom

Home » kinderopvang

hallo, heb jij je CRM-pakket en telefonie al aan elkaar gekoppeld?

hallo, wij vinden dat ICT voor jou moet werken en niet andersom. Al helemaal wanneer je werkt in de kinderopvangbranche. Wij van hallo, vinden dat je je volledig moet kunnen focussen op de kleintjes. Geneuzel met het opzoeken van gegevens in je CRM-systeem terwijl je aan de telefoon bent én je ook nog eens een oogje in het zeil moet houden op de kinderen, is niet meer van deze tijd. Dit kan anders.

In de afgelopen jaren heeft hallo, al enkele bekende opvangcentra geholpen met het koppelen van de telefonie aan hun CRM-systeem. Denk bijvoorbeeld aan het CRM-systeem Flexkids. Inkomende en uitgaande gesprekken stellen we zo in dat dit klantvriendelijker is voor de klant en jij 35% aan kosten FTE kunt besparen. Door het integreren van onze unieke receptiesoftware kun je elk vast, mobiel of Microsoft Teams gesprek inzien en sturen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

hallo, klanten

hallo, bellen via internet

Met bellen via internet (hosted VoIP) beschik je als ondernemer over een geavanceerde, virtuele telefooncentrale in de cloud. Uitstekend beveiligd en voorzien van uitgebreide functies waarmee je heel gemakkelijk je in- en uitgaande telefoonverkeer optimaal regelt.

hallo, bellen met Teams

Met Bellen met Teams krijg je een vast telefoonnummer toegewezen aan je Microsoft gebruikersnaam. Zo kun je met de Teams app ook bellen naar niet-Teams gebruikers en ben je op élk device bereikbaar in Teams voor inkomende oproepen op je vaste of mobiele telefoonnummer.

hallo, toestellen

Voor elke oplossing hebben we de juiste toestellen in huis. Je kunt kiezen uit diverse vaste telefoons van Yealink en Polycom en een uitgebreid aanbod headsets van Plantronics. En een uitgebreid aanbod smartphones, al dan niet gekoppeld aan een abonnement.

hallo, nieuws

Lees al het nieuws

Titel

Ga naar de bovenkant