Home » Vast nummer op mobiel

Een vast nummer op mobiel doorschakelen? Dat kan! Ook als jij veel onderweg bent kun je bereikbaar blijven én de professionele uitstraling van je onderneming behouden. Dus geen gedoe met 06 nummers en slecht bereikbaar zijn voor je klanten. Je vaste telefoon doorschakelen naar mobiel was nog nooit zo makkelijk. hallo, biedt bovendien naast alle regionale telefoonnummers van Nederland ook internationale telefoonnummers. Keuze genoeg dus!

BESTEL NU

De voordelen

Professioneel
Behoud een zakelijke uitstraling met een vast nummer op mobiel. Geen gedoe meer met 06 nummers. Bijkomend voordeel: je kunt zakelijk en privé gescheiden houden terwijl je één toestel gebruikt!

Controle
Met een vaste telefoon op mobiel houd jij controle over je eigen bereikbaarheid. Jij kiest wanneer collega’s of klanten jou kunnen bereiken en wanneer niet. Zo houd jij de vrijheid om te ondernemen.

Voordelig
Je telefoon doorschakelen is zeer voordelig. Met een vast nummer op mobiel betaal je namelijk geen doorschakel kosten meer. Daarnaast bel je onderling gratis met collega’s. Wel zo fijn!

Flexibel
Kies je voor vast op mobiel dan kies je voor ongekende flexibiliteit. Jij bepaalt waar en wanneer je bereikbaar bent. Of je nou onderweg bent of op locatie: jij bepaalt je bereikbaarheid!

Optimale bereikbaarheid

We werken steeds vaker buiten de deur: onderweg, vanuit huis of bij een klant. We willen waar we ook zijn optimaal bereikbaar blijven. Het lijkt een makkelijke oplossing om iedereen die buiten de deur werkt dan maar een mobiele telefoon te geven. Maar dit is niet altijd de beste oplossing. Het kan er dan namelijk juist voor zorgen dat de bereikbaarheid juist slechter wordt. Dat wil je niet. Kies voor vast nummer op mobiel. Voor collega’s en klanten lijkt het dan net alsof je medewerkers op kantoor zitten en een vast toestel hebben, maar in realiteit bellen ze met hun mobiele telefoon. Door uit te bellen met het vaste nummer behoud je de professionele uitstraling van je bedrijf. Bijkomend pluspunt: voor collega’s blijven je werknemers bereikbaar via hun internet toestelnummer!

Wat is het verschil?

Vast mobiel integratie

Vast mobiel integratie biedt de mogelijkheid om vaste en mobiele telefonie volledig te integreren en samen te brengen in één telefonieomgeving. Een voordeel van Vast Mobiel Integratie is dat je onder één nummer bereikbaar bent op zowel je vaste als mobiele toestel. Deze vorm van integratie zorgt ervoor dat je mobiele telefoon een volwaardig onderdeel wordt van de VoIP telefooncentrale. Hierdoor beschik je op je mobiele telefoon over dezelfde functionaliteiten als op je vaste toestel.

DIT WIL IK

Vast nummer op mobiel

Vast nummer op mobiel onderscheidt zich van vast mobiel integratie omdat je je telefoon niet meer hoeft door te schakelen. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je zit net in de auto en je realiseert je dat je vergeten bent om je vaste telefoon naar je mobiel door te schakelen. Vast nummer op mobiel voorkomt dit. Door middel van een softphone app (software voor op je telefoon) kun je eenvoudig inloggen met je eigen extensiecode en je bent direct bereikbaar. Je kunt op die manier ook heel eenvoudig zelf uitbellen met het vaste nummer van je onderneming.

DIT WIL IK

Vergroot de betrouwbaarheid van je onderneming

Een vast nummer op mobiel is een stuk betrouwbaarder en het vergroot de bereikbaarheid van je onderneming. Werken jouw werknemers regelmatig buiten de deur of bezoeken ze klanten? Grote kans dat ze de klant wel eens met hun eigen mobiel hebben gebeld om door te geven dat ze iets later komen vanwege een file. Wat er gebeurt is dat de klant het 06-nummer van je werknemer in beeld ziet. Hierdoor kan het gebeuren dat de klant de volgende keer naar dit mobiele nummer belt om bijvoorbeeld een afspraak te maken of een afspraak te verzetten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en bovendien onprofessioneel. Door te kiezen voor een vast nummer op mobiel voorkom je dit, want je werknemers bellen dan vanuit het vaste telefoonnummer van je onderneming.

Kies vandaag nog voor vast nummer op mobiel!

Een vast nummer gebruiken was nog nooit zo makkelijk! Zodra je onderneming gebeld wordt op het vaste nummer kun jij er voortaan voor zorgen dat de telefoon ook op jouw mobiel overgaat. Je hebt hierdoor geen vaste lijn of apart toestel meer nodig. Ideaal voor startende ondernemers, zzp’ers of als je veel onderweg bent. Het mooie aan een vast nummer op mobiel is dat je je zakelijke uitstraling behoudt, omdat je geen geklungel hebt met 06-nummers!