Home » ISDN stopt. Wat is het alternatief?

ISDN stopt per september 2019! Hoe nu verder..?

Optie 1:

Hosted VoIP

Een telefooncentrale in de cloud

 • De modernste telefonie oplossing
 • Altijd up-to-date
 • Het nieuwe werken
 • Veel gratis functies

Een VoIP centrale is een kopie van je huidige ISDN centrale, maar wij zetten het voor je in de cloud in een goed beveiligd datacenter in Nederland. Je beveiliging is altijd up-to-date én je telefooncentrale is schaalbaar. Eenvoudig nummers toevoegen of verwijderen en een heleboel gratis functies. Klaar voor de toekomst!

Meer informatie Afspraak maken

Optie 2:

Je telefooncentrale behouden

Met een kastje dat de signalen omzet

 • Kleine investering: betaal maandelijks of in één keer
 • Geen rompslomp of ingewikkelde installatie
 • Binnen één dag ben jij overgezet
 • Klaar voor de toekomst!

Nieuw in ons assortiment is de Patton: een kastje dat je aansluit op je huidige telefooncentrale. De Patton zet de signalen van je telefonie om in signalen die wél ondersteund blijven. Zo kun je ook na 1 september 2019 gebruik blijven maken van je oude vertrouwde telefooncentrale. Tot maximaal 4 lijnen mogelijk.

Meer informatie Afspraak maken

Ben je toe aan iets nieuws?

Kies voor een telefooncentrale in de cloud

Er zijn verschillende alternatieven op de markt om jouw zakelijke telefonie om te zetten. Een goed alternatief is een VoIP telefooncentrale. VoIP betekent niets anders dan Voice over IP, wat inhoudt dat je belt via het internet. Deze manier van telefonie is zeer flexibel, kent veel gratis functies en je hebt geen dure onderhoudskosten meer. Je telefooncentrale bevindt zich namelijk in de cloud, in een goed beveiligd datacenter in Nederland.

Heb je nog een werkende telefooncentrale?

Kies voor een kastje dat de signalen omzet

En is deze nog niet afgeschreven? Dan is het begrijpelijk dat je deze nog niet de deur uit wilt doen. Je hebt waarschijnlijk een flinke investering gedaan en misschien zelfs iemand in het bedrijf die de telefooncentrale onderhoudt. Speciaal voor jou hebben wij nu een voordelig alternatief zodat jij je oude vertrouwde telefooncentrale kunt behouden. Geen rompslomp, ingewikkelde installatie of onbereikbaarheid. Binnen één dag ben jij overgezet.

ISDN stopt

Ben jij nog niet overgestapt?

ISDN stopt per 1 september 2019. Je kunt vanaf dat moment geen gebruik meer maken van ISDN. September 2019 lijkt nog ver weg, maar het is belangrijk nu alvast na te denken over een alternatief. De laatste jaren zijn de tarieven voor telefonie onder druk van het goedkopere VoIP-telefonie sterk gedaald. Reden voor KPN om deze diensten te beëindigen. Dit is van toepassing op de volgende diensten:

 • ISDN1/2 Enkelvoudig
 • ISDN2 Meervoudig
 • PSTN Meervoudig

Let op: deze diensten worden dan ook niet meer door andere providers ondersteund. ISDN15/20/30 wordt nog tot ten minste 1 januari 2021 ondersteund.