Jouw bedrijf maakt nog gebruik van ISDN? Dan ben je niet de enige. Ongeveer 400.000 van de bedrijven in Nederland belt nog via ISDN. Toch is het nu de hoogste tijd om over te stappen, want per 1 september 2019 stopt KPN met de dienstverlening via ISDN1/2. Om hierin tegemoet te komen ontwikkelde hallo, een nieuw product met abonnement en toestel waarop bedrijven zonder gedoe kunnen overstappen: Voip Telefooncentrale. Dit is als het ware een kopie van de huidige ISDN centrale, maar dan in de cloud.

yealink toestel isdn

“De afgelopen weken werden we veel gebeld naar aanleiding van de brief van KPN dat ISDN binnenkort stopt”, vertelt Erik Ligtvoet, van hallo. “Klanten willen liever helemaal niet overstappen, ze willen gewoon kunnen bellen. Daarom hebben wij een product ontwikkeld waarmee wij binnen één dag de ISDN centrale over kunnen zetten naar de cloud. Met onze VoIP Telefooncentrale is de klant in veel gevallen ook nog goedkoper uit dan ze nu zijn.”

Geen gedoe, maar ontzorgen

Onze VoIP telefooncentrale is een goed alternatief voor het traditionele ISDN. Voor de klant verandert er niets, het huidige nummer kan zelfs worden behouden. Ligtvoet: “Als bedrijf wil je gewoon kunnen bellen en bereikbaar zijn. Wij willen ondernemers niet vermoeien met ingewikkelde termen, maar het ze makkelijk maken en ontzorgen. We regelen het gewoon, snel en zonder gedoe.”

Stap over op Hosted VoIP

Vanaf € 5,- per gebruiker heb je al een abonnement. Vaak valt dit een stuk voordeliger uit dan met je oude ISDN abonnement. Bovendien geniet je hiermee van alle voordelen van Hosted VoIP. Nieuwsgierig? Probeer het gerust een maand uit. Ben je niet tevreden, dan stuur je alles gewoon weer terug.

Alarm, pinnen en fax

Bij onze VoIP Telefooncentrale is er veel mogelijk: de basis versie, inclusief toestel, inclusief onbeperkt bellen of allebei. Hoewel de uitfasering van ISDN pas over 2 jaar plaats vindt, is het toch belangrijk om nu alvast na te denken om over te stappen. Veel bedrijven gebruiken de ISDN-lijn ook voor alarm, fax en pinnen. Deze diensten moeten dus ook worden overgezet. Ook hiermee helpt hallo, door deze diensten te verplaatsen naar de cloud.

Vragen over het overstappen of het beste alternatief? Neem contact op met hallo, via 088 – 25 50 100 of stuur een e-mail.