Vlak voor de zomervakantie was het, toen er vlakbij het Staring College in Lochem een basisschool leeg kwam te staan. En dat kwam als geroepen, want de middelbare onderwijsinstelling kwam voor het nieuwe schooljaar een paar lokalen tekort. In korte tijd werd besloten dat de basisschool, met 6 lokalen, na de zomervakantie door het Staring College gebruikt zou worden. Een mooie oplossing, maar dit betekende ook dat er zo snel mogelijk een internetverbinding geregeld moest worden. Een flinke uitdaging voor systeembeheerder Jan Breukelman.

Breukelman ging op internet op zoek naar een leverancier die zo snel mogelijk glasvezel kon leveren. “hallo, kwam bovenaan in de zoekresultaten en naar aanleiding daarvan heb ik gebeld”, vertelt Breukelman. “Er moest snel actie worden ondernomen want meteen na de zomervakantie moest de verbinding live zijn. Op school wordt nou eenmaal veel gebruik gemaakt van internet, je kunt niet zonder internet in een lokaal. hallo, kon supersnel leveren en inmiddels draait de verbinding op volle toeren!”

Wat Breukelman niet wist, was dat hij met zijn verbinding automatisch meedeed aan de hallo, Zomer Winactie en daardoor kans maakte op de Weber barbecue. Stom verbaasd was hij dan ook toen twee hallo, medewerkers met de Weber op de stoep stonden. “Ik win nooit wat!” aldus de verbaasde Jan.

De tijdelijke locatie heeft hem dus twee dingen opgeleverd: supersnel internet én een elektrische barbecue. “Die zal wel worden verloot onder het personeel, dat is natuurlijk wel zo eerlijk”, vertelt Breukelman. We zijn benieuwd welke docent of medewerker van het Staring College binnenkort de barbecue mee naar huis mag nemen… We hopen op een mooie nazomer!

Ga je verhuizen of wil je op korte termijn een glasvezelaansluiting? Bel ons dan op 088 – 25 50 100. We kunnen niets garanderen, maar in veel gevallen valt er wel een mouw aan te passen en kunnen we snel schakelen en dingen regelen. Dat is het voordeel van hallo; we doen ons best om jou te voorzien van de beste service!

leveren

Meer referenties lezen?

Schade in goede handen bij Hommeles Expertise, Manfred Hommeles van Hommeles Expertise in Uden.
“Het overstappen viel ontzettend mee”, Edwin Leyendecker van Freestyle Kappers uit Helmond en omstreken.
“Verstand van zaken en no-nonsense, daar hou ik van!”, Geert Boersma van 2Switch, Arnhem.