We hebben het weer geflikt! Voor de vierde keer op rij winnen we een Voiceworks partner award (de Managed Communications Award). Wij zijn natuurlijk apetrots op dit mooie resultaat!

Managed Communications Award

hallo, zorgde in 2018 voor de hoogste groei van hosted voice/managed voice oplossingen voor Voiceworks en is daarom de winnaar van de Managed Communications Award. Geïntegreerde werkplekken worden steeds belangrijker in een tijdperk waarin veel organisaties zich in een digitale transformatie bevinden. Hosted VoIP is daar een belangrijke schakel in.

Over hallo,

hallo, is in korte tijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders van zakelijk internet (met een focus op glasvezel) en Clouddiensten. Onze klanten zijn MKB-bedrijven door het hele land. Onder het motto “grote oplossingen voor kleine ondernemingen” helpt hallo, ondernemers met het ‘kantoor van de toekomst’. Wij doen dit door snel internet te combineren met laagdrempelige IT en telecomoplossingen. Gebruikmakend van de technologie van nu, handig en betrouwbaar. Eenvoudig in gebruik en zonder de kleine letters. Ingericht op maat, en zonder de noodzaak te investeren.

Ons streven

hallo, wil ondernemers verrassen met gebruiksgemak, een topservice, en met de mogelijkheid om de diensten zonder IT-kennis op een eenvoudige manier zelf te kunnen inrichten of aanpassen. Als one-stop shop voor IT en telecom geeft hallo, ondernemers daarbij een vast aanspreekpunt en alles op één factuur.