Ligt er een glasvezelkabel voor de deur van je bedrijf? En maak je daar nog geen gebruik van? Dan herken je je vast in de volgende redenen daarvoor.

  1. Half Nederland is jaloers op jou omdat jij glasvezel kunt krijgen en zij niet. Jij trekt je er niks van aan. Je ploetert liever door met je trage internet.
  2. Je blijft trouw aan je energieleverancier en zorgverzekeraar. Lekker makkelijk. Over je internetprovider denk je net zo. En dat de stabiliteit te wensen overlaat en de klantenservice moeilijk bereikbaar is, neem je op de koop toe.
  3. Al dat moderne gedoe is niks voor jou. Waarom moet je bellen via internet? En wat is dat dan, dat Hosted VoIP? Je hebt gewoon nog een dure, degelijke telefooncentrale die nog niet is afgeschreven. En storingen? Die neem je voor lief.
  4. Grote bestanden, presentaties of video’s versturen? Dat gaat lekker lang duren. En dus is dat het perfecte moment voor een kop koffie of een lekkere lunch. Wat nou hoge uploadsnelheid?

hallo, even serieus

Overstappen naar zakelijk glasvezel is echt niet eng en ingewikkeld. Bij hello, helpen we er dag in dag uit ondernemers zoals jij mee. Als jij kiest voor glasvezel regelen wij het allemaal van jou. En onze monteur gaat pas de deur uit als alles perfect werkt. Heb je vragen? Dan staan we 24/7 voor je klaar. Nee, geen call centre, maar gewoon goede, persoonlijke service en support. Zodat je direct weer verder kunt.

Hoe werkt de aanleg van zakelijk glasvezel?
Hoe helpt IP-VPN jouw organisatie te beschermen?
Het nut van zakelijk glasvezel