Opgenomen in de Sprout Challenger50. Dit is de Sprout Challenger50: de lijst met vijftig meest uitdagende, innovatieve bedrijven van Nederland. Deze ondernemers zijn vernieuwend en trekken zich niets aan van hoe dingen ‘horen’. Ze nemen risico’s voor lief en slagen erin marktaandeel af te peuteren van de gevestigde orde.

In zo’n lijst daar wil je in staan! Wil je weten wie er dit jaar nog meer in de lijst stonden:

Sprout Challenger50 2016

Over hallo,

hallo, is in korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende aanbieders van zakelijk internet (met een focus op zakelijk glasvezel) en cloud diensten. De klanten zijn voornamelijk MKB bedrijven door het hele land. Toch weten ook grote (inter)nationale bedrijven ons inmiddels goed te vinden. Klanten van ons zijn misschien de bakker of kapsalon in jouw woonplaats, maar ook Doppio Espresso, Philips, BAM en Pricewise.

Onder het motto ‘grote oplossingen voor kleine ondernemingen’ helpt hallo, ondernemers door snel internet te combineren met laagdrempelige IT en telecom oplossingen. We willen verrassen met gebruiksgemak, een top service en met de mogelijkheid om de diensten zonder IT kennis op een eenvoudige manier zelf te kunnen inrichten of aanpassen.

Waarom glasvezel voor jouw bedrijf gaat werken
5 redenen om geen glasvezel te nemen als het voor je bedrijfsdeur ligt
De beste bedrijfsrouter voor het MKB kiezen doe je zo