ALKMAAR- Telecom en IT-specialist hallo, is vanaf dit seizoen Partner in Business van AZ. Het snelgroeiende en innovatieve Alkmaarse bedrijf heeft zich voor drie jaar verbonden aan de club.

hallo, bedient momenteel meer dan 5.000 klanten door heel Nederland, met een breed portfolio aan telecom- en IT-oplossingen.

Kraakman: ‘Noord Hollandse nuchterheid en wilskracht’
“We zijn ontzettend trots dat deze twee groeiende partijen met Noord Hollandse nuchterheid en wilskracht een partnerschap aangaan. Zowel hallo, als AZ groeit als landelijke speler waardoor we samen sterk staan. Door de krachten met elkaar te bundelen geloof ik dat we een vruchtbare toekomst tegemoet gaan!”

Koster: ‘Innovatief en ambitieus’
“Met hallo, binden we een ambitieus en innovatief bedrijf dat landelijk opereert”, reageert AZ’s Manager Commercie Michael Koster. “Het is mooi dat de handtekeningen nu zijn gezet en we samen kunnen gaan bouwen aan een vruchtbare toekomst.”

hallo,
Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom.