hallo, maakt vandaag de overname bekend van de Nederlandse activiteiten van Penzias Ltd. (Penzias BV). Penzias is sinds 2009 actief als provider voor bedrijvenverzamelgebouwen, met diverse diensten op het gebied van connectiviteit, telefonie en werkplekbeheer.

Met de overname wordt Penzias Nederland onderdeel van hallo.
hallo, is actief in heel Nederland, met vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Den Haag, Den Bosch en Joure. hallo, bedient duizenden MKB-bedrijven door het hele land – waaronder diverse bedrijvenverzamelpanden.

Hugo Lemmens, mede-oprichter van Penzias Ltd.: “We zijn bijzonder verheugd om onderdeel te worden van hallo. Ze staan bekend om het hoge serviceniveau en deskundige advisering. Onze klanten verkrijgen toegang tot de voltallige support desk van hallo,, en tot diverse nieuwe telefonie- en clouddiensten. Tevens blijft het supportteam van het bedrijf aan in de overname. Voor Penzias klanten is de continuïteit van de dienstverlening meer dan verzekerd.”

Marc Visser, algemeen directeur hallo: “De businesscentermarkt is voor hallo, een belangrijke groeimarkt. Het gaat om het leveren van een aantrekkelijk dienstenaanbod voor individuele huurders, en het uit handen nemen van alle zorgen voor de pandeigenaar of businesscenteroperator tegen lage kosten. Samen met Penzias verwachten we nog beter te kunnen voldoen aan de steeds hogere eisen die aan de dienstverlening worden gesteld.”

Over Penzias

Penzias is in 2009 opgericht met aan aanbod van cloud gebaseerde communicatie oplossingen voor business centra in heel Europa, oplossingen die voorheen alleen beschikbaar waren voor grote bedrijven. De focus van het bedrijf ligt op het leveren van een scala aan services dat aantrekkelijk is voor huurders en tegelijkertijd het werk van de eigenaar eenvoudiger maakt.

Over hallo,

hallo, is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van telecom en ICT voor de zakelijke markt in heel Nederland. hallo, voorziet het MKB van vaste telefonie (hosted VoIP), zakelijk mobiel, zakelijk internet en clouddiensten. Sinds februari 2018 zijn Tritel – Fieber gefuseerd, met investeringsfonds Vortex Capital Partners als nieuwe aandeelhouder.