Zakelijke serviceprovider hallo, maakt vandaag de overname bekend van Datel Access B.V. Het in Bussum gevestigde bedrijf levert sinds 1995 internet-, telefonie- en IT diensten aan MKB klanten door het hele land.

Met de overname sluit het bedrijf zich aan bij hallo, de snelgroeiende zakelijke provider en hét telecom- en IT alternatief voor het MKB. De diensten van het bedrijf passen naadloos binnen het portfolio van hallo, en het team zal na overname aanblijven. De combinatie beschikt over een schat aan ervaring en kennis op het gebied van telecom en IT. Voor de Datel Access klanten is de continuïteit van de dienstverlening dan ook verzekerd.

Richard van der Poel, oprichter van Datel Access: “De wereld van telecom en IT heeft constant te maken met technologische veranderingen, en als bedrijf zijn we altijd groot voorstander geweest van het inzetten van vooruitstrevende technologie bij onze klanten. Met de overname door hallo, zullen we nog beter in staat deze strategie verder uit te bouwen.”

Marc Visser, algemeen directeur hallo: “We heten het ervaren team van Datel Access van harte welkom binnen hallo,. Voor de klanten van Datel Access betekent het samengaan met hallo, dat men toegang krijgt tot de kennis en kunde van nog meer deskundige support medewerkers, en tot diverse nieuwe diensten waaronder cloud werkplekken.”

Over hallo,

hallo, is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van telecom en ICT voor de zakelijke markt in heel Nederland. hallo, voorziet het MKB van vaste telefonie (hosted VoIP ), zakelijk mobiel , zakelijk internet en clouddiensten .

Over Datel Access

Datel Access is sinds 1995 een hoogwaardige leverancier op het gebied van vaste- en mobiele telefonie en datatoepassingen. Het bedrijf levert en faciliteert vaste telefonie, hosted telefonie, mobiele telefonie, vast/mobiel integratie en breedbandverbindingen. Al meer dan 20 jaar leveren ze kwalitatief hoogwaardige producten en diensten binnen de sectoren dienstverlening, industrie, gezondheidszorg, overheid en horeca.