hallo, Rick Meijer

Hallo Eindhoven
Wij zijn te bereiken op 040-3036000

Home » Hallo locatie Eindhoven

Hallo locatie Eindhoven

Wij zijn  Hallo, de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Hallo heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Nieuwkuijk, Tilburg, Utrecht en Zeewolde. We hebben een filiaal in Alicante, Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire.

Hallo contact

Hallo
contact met locatie Eindhoven

Wij zijn doordeweeks te bereiken van 08.30 tot 17.30 uur. Buiten bovengenoemde tijden zijn wij voor een groot aantal bestaande klanten bereikbaar via de calamiteitendienst (24 uur, 7 dagen per week). Het directe nummer is beschikbaar bij de ICT-contactpersoon binnen jouw eigen organisatie.

Adres:

Kantoor Eindhoven
Le Havre 104
5627 SV Eindhoven

Kantoor Breda
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda

Algemene openingstijden: van 08.30 tot 17.30;

Telefoon: 040-3036000

Hallo servicedesk

Wanneer een IT probleem zich voordoet, moet dat zo snel mogelijk opgelost worden. Onze servicedesk medewerkers begrijpen dit en staan altijd voor jou klaar. Mailen kan naar support.eindhoven@hallo.eu of support@benkgroep.nl.

download teamviewer