Je hoort en ziet het steeds vaker. Bedrijven en consumenten die ervoor kiezen om alleen nog bereikbaar te zijn op hun mobiele nummer (Zakelijk vast mobiel). Wij hebben goed nieuws!

Jij hoeft niet te kiezen. hallo, biedt nu het beste van twee werelden in één! Ondernemers hebben bij ons de keuze uit verschillende mobiele abonnementen; ‘Zakelijk vast mobiel‘ op het betrouwbare netwerk van KPN – met supersnelle 4G+/LTE data. Met het abonnement heb je de beschikking over een vast en mobiel nummer op je mobiele telefoon vanaf € 7,50 per maand. Dit abonnement is leverbaar met verschillende minuten-, databundels. Ook met onbeperkt bellen naar vast en mobiel in Nederland.

Zakelijk vast mobiel

Het Zakelijk vast mobiel abonnement beschikt naast een vast en mobiel nummer over een volledige integratie met ons Hosted VoIP platform. Hiermee zijn alle functionaliteiten van onze telefooncentrale ook beschikbaar op jouw mobiele telefoon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gratis doorschakelen naar collega’s op kantoor of het opnemen van een lijn van een collega. hallo, biedt je het voordeel van één leverancier voor al je bedrijfstelefonie, met het gemak van één factuur, tegen aanzienlijk lagere kosten. Laat je nu informeren over de mogelijkheden van een vast nummer gekoppeld aan je mobiel (vast mobiel integratie) bel ons op 088 – 25 50 100.

Interessante links

Efficiënter werken? Het kan met Hosted VoIP!
VoIP integreren in je onderneming.
Voicemail op je vaste telefoon: zo stel je hem in.
De voordelen van een zakelijk mobiel abonnement.