Amstelveen, 06-09-2016 – hallo, is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 award 2016. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland. Donderdag 13 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam.

De omzet van hallo, verzesvoudigde de afgelopen 3 jaar, waarbij het aantal medewerkers steeg van 5 naar 16 (nu: 20). Hiermee hoort hallo, bij de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Voor de volledige lijst, zie Deloitte Fast50 2016

Marc Visser, CEO hallo,: “We zijn trots dat we zijn opgenomen in de Deloitte Technology Fast50. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien.”

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: “In de lijst van genomineerden zien we dat de gemiddelde omzet hoger is dan in voorgaande jaren. Tegelijkertijd zien we veel ondernemingen die eerder in de top50 zijn geëindigd en die daarmee laten zien dat ze hun snelle groei weten vast te houden. De softwareondernemingen zijn dominant in aantal dit jaar. Ook is er een diversiteit aan proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter.”

Over hallo,

hallo, is in korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende aanbieders van internet (met een focus op glasvezel) en cloud diensten. Onze klanten zijn MKB bedrijven door het hele land.

Onder het mottto “grote oplossingen voor kleine ondernemingen” helpt hallo, ondernemers met het kantoor van de toekomst. Wij doen dit door snel internet te combineren met laagdrempelige IT en telecom oplossingen. Gebruikmakend van de technologie van nu, handig en betrouwbaar. Eenvoudig in gebruik en zonder de kleine letters. Ingericht op maat, en zonder de noodzaak te investeren. Als one-stop shop voor IT en telecom geeft hallo, ondernemers daarbij een vast aanspreekpunt en alles op één factuur.

hallo, wil ondernemers verrassen met gebruiksgemak, een top service, en met de mogelijkheid om de diensten zonder IT kennis op een eenvoudige manier zelf te kunnen inrichten of aanpassen. Om dit mogelijk te maken ontwikkelt hallo, een eigen klantenservice platform dat speciaal gericht is op MKB klanten en real-time koppelt met diverse ‘state-of-the-art’ applicaties en service apps.

Benieuwd wat hallo, als one-stop shop voor IT en telecom voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2012 – 2015). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op maandag 12 september bekendgemaakt. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.