zakelijk internet

hallo, inspireert webinar: Hoe verbeter je de bereikbaarheid van jouw organisatie met Vast-Mobiel integratie?

Bekijk de webinar
Home » hallo, inspireert webinar vast en mobiel

Hoe verbeter je de bereikbaarheid van jouw organisatie met Vast-Mobiel integratie?

Het afgelopen jaar hebben wij onszelf opnieuw uitgevonden. Voor een groot deel van jouw collega’s zal een deel van de tijd thuiswerken de nieuwe standaard blijven.

Wil jij weten hoe je eenvoudig inzicht kunt hebben in de bereikbaarheid van jouw bedrijf en medewerkers/collega’s? Ben je benieuwd welke oplossingen er binnen KPN EEN MKB beschikbaar zijn die hierbij kunnen ondersteunen?

Aan de hand van concrete voorbeelden nemen wij je mee in de belangrijkste ontwikkelingen die direct resultaat bieden én bovendien eenvoudig te implementeren zijn!

Agenda:

  • Inzicht in bereikbaarheid van jouw organisatie & medewerkers.
  • Verbeter de bereikbaarheid aan de hand van KPN EEN Gespreksrapportage.
  • Maak de mobiele telefoon volledig onderdeel van jouw KPN EEN MKB telefonie oplossing.

Samen met onze partner KPN organiseren we vanuit de Digital Dutch Experience een virtuele interactieve thema sessie.

Laat je in 45 minuten meenemen in alle voordelen voor jouw organisatie. Laat je gegevens achter en bekijk de webinar direct terug.

Bekijk de webinar:

Samen thuiswerken

Het afgelopen jaar was het voor iedereen zoeken naar hoe we nu het beste allemaal thuis konden werken. Maar nu we dit allemaal doen, willen we niet meer anders. Steeds meer ondernemers zien de voordelen in zoals flexibiliteit, een bewezen hogere productiviteit, minder stress bij werknemers en minder ziekteverzuim. Thuiswerken is een blijvertje. Wij zijn er voor jou als ondernemer met de oplossingen zodat je beter samen kunt (thuis)werken.

 
Start met samen (thuis)werken