hallo, staat in de top 10 van de grootste Hosted VoIP leveranciers van Nederland! Dit komt naar voren in het onderzoek van database marketing specialist Computer Profile waarbij ruim 4500 beslissers van Nederlandse organisaties met meer dan 50 medewerkers zijn ondervraagd.

Leveranciers die ook in de top 10 staan zijn onder andere KPN, Vodafone Ziggo, Cisco en RoutIT. Wij zijn erg trots dat wij ook tot dit rijtje behoren.

Onderzoek Computer Profile

Sinds 5 jaar loopt het percentage bedrijven dat gebruik maakt van een fysieke telefooncentrale, op locatie of bij een derde partij sterk terug. Van 98% in 2013 tot 62% nu. Steeds meer bedrijven nemen telefonie als dienst af uit de cloud. Het percentage hosted voice / managed voice / PABX uit de cloud is binnen een jaar met 10% toegenomen, van 27% in 2017 tot 37% procent in 2018).

Ongeacht de gekozen vorm kiezen steeds meer bedrijven om hun telefonie niet meer in eigen beheer te doen, maar uit te besteden aan een derde partij als onderdeel van een outsourcingscontract. Waar dit in 2012 nog slechts 3% was, is dat in de tussenliggende jaren stapsgewijs toegenomen tot 22% nu.

De samenvatting van het onderzoek is te lezen op de website van Dutch Connect.

Nieuwsgierig geworden naar Hosted VoIP van hallo,?

De voordelen van Hosted VoIP zijn ontelbaar. Ben je overtuigd? Overstappen naar Hosted VoIP is eenvoudig en ongecompliceerd. Wij helpen je kosteloos met de installatie om je nieuwe telefooncentrale naar jouw wens in te richten. Heb je nog vragen over de voordelen van Hosted VoIP? Gewoon even bellen. Je kunt ons bereiken via 088 25 50 100. Word je liever gebeld? Dat kan ook. Klik hier om een afspraak te maken. Dan bellen wij jou wanneer het jou uitkomt.