Dagelijks zien wij verschrikkelijke beelden vanuit Oekraïne en veel mensen hebben onze hulp hard nodig. Vanuit hallo, willen wij daarom ook graag ons steentje bijdragen. Afgelopen week was de Nationale Actiedag van Giro555, maar daar willen wij het niet bij laten. We kunnen nog steeds doneren en we hebben besloten dat ook te doen, ook al is het misschien de spreekwoordelijke druppel op een gloeiende plaat, maar niets doen is wat ons betreft geen optie.

We hebben in de afgelopen dagen nagedacht hoe we het beste kunnen helpen en na contact met verschillende instanties is ons duidelijk geworden dat geld op dit moment het beste hulpmiddel is. Ons streven is om met deze actie € 8.085,- bij elkaar te brengen. Met dit bedrag kunnen wij een kindvriendelijke ruimte creëren waar ontheemde kinderen kunnen spelen, psychologische ondersteuning kunnen krijgen, doorverwezen kunnen worden voor extra zorg inclusief materialen zoals slaapmatten, EHBO-kitten, recreatieve kits en hygiëne benodigdheden.

Samen met onze collega’s gaan we ervoor zorgen dat we dit bedrag bij elkaar gaan verzamelen. Vanuit hallo, zullen we het door de hele organisatie opgehaalde bedrag verdubbelen!

Wil jij ook mee helpen? Doneer dan via onze actiepagina: https://www.inactievoorgiro555.nl/team/hallo, elke euro helpt!