Op 15 november 2017 vindt de uitreiking van de Telecom Inspirience Award plaats in Rotterdam. hallo, is genomineerd in de categorie Best Specialized Partner! De ICT partij die zich samen met een businesspartner als beste specialiseert in een bepaald klantsegment, wint de award. Samen met partner Compudent richt hallo, zich in het bijzonder op tandartspraktijken.

Compudent is gespecialiseerd in automatisering, telefonie en installatie bij tandartspraktijken. En dat doen ze ontzettend goed. Tandartsen in het hele land vertrouwen op de IT kwaliteiten van Compudent, die de internet- en telefoniediensten vervolgens afneemt bij hallo. Om de samenwerking verder uit te bouwen, heeft hallo, samen met Compudent een marketingactie op touw gezet.

Simplex + Hosted VoIP = efficiënter werken

Veel tandartsen maken voor het bijhouden van hun klantendatabase gebruik van het CRM systeem Simplex. Wat ze echter vaak niet weten, is dat Simplex uitstekend te combineren is met Hosted VoIP telefonie. Hiermee bespaart de baliemedewerker van de tandartspraktijk erg veel tijd. Ook op het gebied van gebruiksgemak wordt daarmee een flinke stap vooruit gezet.

Hoge opbrengst campagne

Een groot deel van de tandartsen die Simplex gebruiken, is inmiddels benaderd. De marketingactie is een razend succes te noemen. Ruim 5 procent van de ontvangers is klant geworden naar aanleiding van de campagne: een enorm hoog percentage in de ICT branche. En dit aantal loopt nog steeds op, want veel tandartsen hebben aangegeven later contact op te nemen om alsnog in gesprek te komen over Hosted VoIP.

Versimpelen, verrassen en zelf regelen

“Ik werk ontzettend graag samen met hallo,”, vertelt Lanny Swagers, eigenaar van Compudent. “Ze bieden kwaliteit, uitstekende service en de helpdesk is altijd erg meewerkend. Daar komt bij dat het online klantenportal erg toegankelijk en laagdrempelig is. Deze werkwijze is anders dan bij veel andere ICT providers en dat is ook de reden waarom wij zo vaak kiezen voor hallo,”

Inspirience Awards

De Telecom Inspirience Awards wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. De mooiste cases van Nederland op het gebied van ICT worden hier uitgelicht. Op woensdag 15 november krijgen we te horen of we de award hebben gewonnen. Een delegatie van hallo, zal aanwezig zijn tijdens de uitreikingen in Rotterdam.

Ben je tandarts en wil je graag meer weten over Hosted VoIP of zakelijk internet voor jouw praktijk? Neem contact met ons op via 088 – 25 50 100 en we vertellen je er alles over! Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij de specialisten van Compudent.

Interessante links


Fieber en Tritel slaan handen ineen
hallo, opgenomen in lijst van snelst groeiende bedrijven