1 februari 2016 – We zijn ontzettend trots om de uitbreiding van hallo, aan te mogen kondigen. PUUR telecom zal zich gaan samenvoegen met hallo, en vanaf 1 februari 2016 zal de fusering officieel zijn. 

De fusie is het antwoord op de toenemende behoefte van de klant op het gebied van hoogwaardig klantcontact en onze ambitie om versneld uit te breiden in de groeiende cloud markt.

De ruim 9 jaar aan ervaring en de uitgebreide technische kennis van cloud diensten en hosted telefonie waar hallo, over beschikt, zorgt ervoor dat PUUR telecom haar bestaande en nieuwe klanten vanaf 1 februari 2016 kan voorzien van een uitgebreid dienstenaanbod en een superieure service en support. 

Armand Lipperts – Algemeen directeur PUUR telecom & Lionconnect: ‘Deze fusie heeft mij geleerd dat er een enorme slag te slaan viel in efficiency. We kunnen ongeveer 80% van onze activiteiten uitbesteden aan de geoliede machine in Alkmaar. Daarnaast is de fusie een inhaalslag wat betreft ontwikkelingen op de roadmap van PUUR. Denk aan nieuwe receptie- en callcenter software, online werkplekken, een zichtbare klanttevredenheid op de website, webinars, verbeterde facturatie… om er een paar te noemen!’

Over PUUR telecom
PUUR telecom is een vooruitstrevende serviceprovider die vaste telefonie, mobiele abonnementen en dataverbindingen aanbiedt aan de zakelijke markt in Nederland. Het streven van PUUR telecom is om de klant in de totale communicatiebehoefte te voorzien. PUUR telecom wordt hallo, per 1 februari 2016.

Over hallo,
“Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, zakelijk internet en cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom.”

Waarom glasvezel voor jouw bedrijf gaat werken Wij geven 4 redenen
Hoe snel kunnen jullie glasvezel internet leveren?
hallo, in top 10 grootste Hosted VoIP leveranciers van Nederland